DS 7 Crossback Louvre Yıl Sonunda Türkiye'de Olacak

DS 7 Crossback Louvre Yıl Sonunda Türkiye'de Olacak

DS Automobiles, ülkemizde de sevilen DS 7 Crossback modeline özel bir versiyon tanıttı. Adını dünyanın en önemli müzeleri arasında gösterilen Louvre Müzesinden alan DS 7 Crossback Louvre sanat ve seyahat kavramlarını üzerinde barındırıyor.

Fransa'nın premium temsilcileri arasında yer alan DS Automobiles, ülkemizde de sevilen DS 7 Crossback modeline özel bir versiyon tanıttı. Adını dünyanın en önemli müzeleri arasında gösterilen Louvre Müzesinden alan DS 7 Crossback Louvre sanat ve seyahat kavramlarını üzerinde barındırıyor.

Aracın detaylarına girmeden önce bu özel versiyonun ülkemize yılın üçüncü çeyreğinde gireceğini hatırlatalım. Sınırlı sayıda üretilecek DS 7 Crossback Louvre modeli ülkemizde sadece 25 kişiye satılacak.

DS 7 Modeli Benzinli Motor İle Gelecek

Louvre Müzesi'ne ait detaylar barındıran DS 7 Crossback Louvre, PureTech 225 benzinli motor ile geliyor. Bazalt Siyahı Art Nappa deri versiyonun özelliklerini temel alan model "Louvre" amblemleri ile çizgilerini tamamlıyor. Aracın diğer modellerden en büyük farkı siyah renkli dış dikiz aynası kaplamalarında lazer ile işlenmiş şekilde bulunan Louvre piramit detayları diyebiliriz.

20 inçlik Alexandria tasarıma sahip hafif alaşım jantlara sahip olan model, kabini içerisinde de bu "piramit" detayları ile çıkıyor karşımıza. Desen; kabin içerisinde havalandırma çıkışlarında, orta konsoldaki armada ve Nappa deri kaplı orta konsol eşya gözü kapağında karşımıza çıkıyor.

Az üretilen ve bol bol standart donanım ile birlikte gelen model ile birlikte 2. seviye otonom sürüş desteği, kamera kontrollü süspansiyon sistemi, duyarlı aydınlatma gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

Özel versiyon 2021 yılının sonlarına doğru karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Bekleyip gçreceğiz.