Çin'e Özel Lincoln Navigator One 30 Adet Üretilecek

Çin'e Özel Lincoln Navigator One 30 Adet Üretilecek

​​​​​​​Lincoln, Navigator One'ı Çin Halk Cumhuriyeti'nde pazardaki amiral gemisi SUV'si için yeni bir özel modeli piyasa çıkarıyor. Şirket, Navigator One üretimini sadece 30 adet ile sınırlayacak.

lincoln, Navigator One'ı Çin Halk Cumhuriyeti'nde pazardaki amiral gemisi SUV'si için yeni bir özel modeli piyasa çıkarıyor. Şirket, Navigator One üretimini sadece 30 adet ile sınırlayacak. Bu versiyon sadece Çin'e özel olacak.

Araç, üç sıralı ve aileler için uygun olarak karşımıza çıkıyor. Büyük bir şekilde karşımıza çıkan dayama yeri, aynı zamanda bir tabletin yerleştirildiği yer olarak karşımıza çıkıyor. Bu tablet sayesinde araçtaki lüks özelliklerin kolay bir şekilde kontrolünü sağlanabiliyor.

İç mekan o kadar şık görünüyor ki, biraz aracın dış kısmından rol çaldığını görebiliyoruz. Yine de belirtelim, Navigator One, iki tonlu gümüş-mor boya rengi ve 22 inç jantlarıyla çok şık bir görüntü veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu aşamada, kaputun altında ne olduğuna dair herhangi bir detay verilmedi. Ancak kulislerde konuşulanlara göre 3.5 litrelik turboşarjlı V6 değirmenin bu lüks araca güç verdiğini ileri sürülüyor. Bu kurulum, 10 vitesli otomatik şanzıman aracılığıyla gücü dört tekerleğe de iletebilen 444 beygir güce sahip ve 510 Nm tork üretme potansiyeline sahip.

Lincoln Navigator One'ın sipariş defterlerinin geçtiğimiz hafta düzenlenen Chengdu Motor Show sırasında açıldığını söyleyelim.

Advertisement