Chery Türkiye Satış Sonrası Desteği İle Dikkat Çekiyor!

Chery Türkiye Satış Sonrası Desteği İle Dikkat Çekiyor!

Mart 2023 tarihinde Türkiye pazarına güçlü bir şekilde giriş yapan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Chery, satış sonrasında da kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyor. Ülkemizin 19 ili içerisinde 26 bayide hizmet veren Chery Türkiye, Chery ürünleri alanlar

Mart 2023 tarihinde Türkiye pazarına güçlü bir şekilde giriş yapan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Chery, satış sonrasında da kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyor. Ülkemizin 19 ili içerisinde 26 bayide hizmet veren Chery Türkiye, Chery ürünleri alanlar için satış sonrası destek de sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Chery, yüzde 80’den fazla parça mevcudiyeti ile satış sonrası hizmet vermeyi sürdürüyor. Bunun dışında stok içerisinde yer almayan acil parçalar adına her ay 4 kez uçak kargo ile tedarik imkanı da sağlanıyor. Bu durum da yer almayan acil parçaların bir an önce müşteri araçlarına teminini önemli anlamda hızlandırdığını ifade edelim.

OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO gibi üç yeni SUV model mart ayı sonunda Türkiye pazarında bayilerde olacak. Chery Türkiye, 5 yıl ya da 150.000 kilometre garanti ile de dikkatleri topluyor. Bunun dışında Chery, satışa sunduğu araçları 5.000 km dolduğu zaman yetkili servislerde bakımını yapacak. Chery araçlarında parça değişimi olmadan genel olarak check-up yaptığı esnada satış sonrasında müşterileri ile sürekli iletişim halinde olmayı da amaç ediniyor.

Bu bakım içerisinde genel bir check-up hizmeti sunuluyor. Müşterilerin tüm soruları ivedilikle cevaplanıyor ve araçlarla ilgili merak edilen konular hakkında bilgiler veriliyor. Bununla beraber müşterilerine Tur Assist şirketi ile 7/24 ücretsiz yol yardımı da Chery markası tarafından sunuluyor. chery, 15.000 km/1 yıl bakım aralıkları ve satış sonrası hizmetine de devam ediyor.

Chery TIGGO 8 PRO, 7 koltuklu yapısı ve 4,7 metreden fazla uzunluk, orta boy lüks bir SUV araç olarak dikkat çekiyor. Model ailesi içinde en üst konumda bu araç yer alıyor. Akıllı teknolojilerin zeki bir şekilde uygulandığı, yüksek güç üretme kapasitesi ile karşımıza çıkan 1.6 TGDI motoru ve zengin donanım seviyeli lüks dokusu ile Chery markasının Türkiye’deki amiral gemisi olarak karşımıza çıkıyor. TIGGO 8 PRO modeli SUV sınıfında yer alıyor ve standartları tekrar belirliyor