Benzin ve Motorin Zammı İptal Edildi

Benzin ve Motorin Zammı İptal Edildi

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) tarafından alınan kararla benzinde 0,79 TL ve motorinde 2,25 TL olarak yapılan zamlar ürün fiyatlarının bugün büyük oranlı düşüş göstermesi doğrultusunda kaynağı tarafından iptal edildi.

Petrol fiyatları 130’dan hızla gerileyerek 115 dolara kadar inince akaryakıt zam iptal edildi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) tarafından alınan kararla benzinde 0,79 TL ve motorinde 2,25 TL olarak yapılan zamlar ürün fiyatlarının bugün büyük oranlı düşüş göstermesi doğrultusunda kaynağı tarafından iptal edildi.

EPGİS'ten yapılan açıklamada, "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Değişim İptali 10/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 0,79 Motorinde 2,25 TL/LT olarak yapılan zamlar ürün fiyatlarının bugün büyük oranlı düşüş göstermesi doğrultusunda kaynağından iptal edilmiştir." İfadelerine yer verildi.

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz. Ayrıca sitemizde güncel otomobil haberlerine yer verilmektedir. Siz de bu haberlere tek bir tıkla ulaşabilirsiniz.