Bentley Mulliner Batur Convertible'ın Render Görseli

Bentley Mulliner Batur Convertible'ın Render Görseli

Bentley Mulliner Batur, Monterey Otomobil Haftası'nın en dikkat çeken otomobilleri arasında bulunuyor.

Bentley Mulliner Batur, Monterey Otomobil Haftası'nın en dikkat çeken otomobilleri arasında bulunuyor. İngiliz premium otomobil üreticisinin ilerleyen yıllardaki tasarım dilini yansıtan otomobil, elektrikli otomobilin geleceği hakkında ipuçlarını da bizlere veriyor. Aracın üretimi ise sadece 18 adet yapılacak. Araçların hepsinin tavanları sabit bulunuyor.

Mulliner Batur üstü açık bir şekilde tasarlanmış olsa nasıl görünürdü? Buna örnek olarak Bentley Continental GT'nin şu anda dönüştürülebilir bir versiyonu verebiliriz. Bu durum yeni Mulliner Batur için de ilerleyen günlerde olabilir. X-Tomi Design'ın tasarladığı Bentley Mulliner Batur Convertible'a göz atalım.

Bentley Mulliner Batur'un tavanı dışında diğer ayrıntılarında hiçbir değişiklik olmaması dikkat çekiyor. Bu sayede aracın genel hatları korunmuş oluyor. Üstü açık olan araç, normal versiyon kadar havalı ve şık görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Bentley Mulliner Batur 6.0 litrelik W12 motoruyla içten yanmalı olsa da markanın elektrikli geleceğine ışık tuttuğunu söyleyebiliriz. Premium otomobil üreticisi Bentley, 2030 yılı itibariyle tamamen elektrikli bir otomobil üreticisi olmak istiyor. Batur'un convertible versiyonun olup olmayacağı ise henüz gizemini koruyor.

Advertisement