Karşınızda 2023 Chevrolet Silverado ZR2 Bison

Karşınızda 2023 Chevrolet Silverado ZR2 Bison

​​​​​​​2023 Chevrolet Silverado ZR2 Bison, pick-up üreticisi American Expedition Vehicles (AEV) işbirliği ile kullanıcılara sunuluyor. Model, 2023 yılının başlarında üretime girecek.

2023 Chevrolet Silverado ZR2 Bison, pick-up üreticisi American Expedition Vehicles (AEV) işbirliği ile kullanıcılara sunuluyor. Model, 2023 yılının başlarında üretime girecek. Model 78.490 dolardan başlayan bir fiyat ile satışa sunulacak.

chevrolet her ne kadar nihai rakamları açıklamasa da, Bison'ın arazi kabiliyetinde yükseltmeler yapılacağını söyleyebiliriz. Aracın yaklaşma açısı, stok formunda 31.8 derece iken bu modelde 32.5 dereceye yükselmesi bekleniyor. Aracın ayrılma açısı, mevcut modelde 23.3 derece yerine 23.4 derece olarak karşımıza çıkması bekleniyor.

Haberimizin başlarında bahsettiğimiz AEV şirketi, soğuk damgalanmış yüksek mukavemetli çelikten bileşenlerden 3.5 kat daha güçlü olduğunu öne sürdüğü sıcak damgalı bor çeliği kullandığını ifade ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın arka tarafına baktığımızda bagaj kapağında mat siyah bir kaplamanın olduğunu görüyoruz. Bagaj taraflarındaki Bison çıkartmasının yer aldığını görüyoruz. Aracın iç kısmına baktığımız zaman, AEV'nin ambleminin ön koltuk başlıklarında yer aldığını görüyoruz. Model, ayrıca tüm hava koşullarına uygun paspaslarla birlikte kullanıcılara sunuluyor.

Araç kullanıcılara 423 beygir gücü ve 624 Nm tork üreten 6.2 litrelik bir V8'in kullanılabilmesini sağlıyor. Gücün aktarımı, 10 vitesli bir otomatik şanzıman aracılığı ile sağlanıyor.

Advertisement