Audi, Q8 E-Tron ve Q8 E-Tron Sportback’ten Yeni Teaserlar Paylaştı

Audi, Q8 E-Tron ve Q8 E-Tron Sportback’ten Yeni Teaserlar Paylaştı

​​​​​​​Audi, 9 Kasım da hem e-tron hem de e-tron Sportback'in makyajlı versiyonlarını tanıtmanın planlarını yapıyor. Bu yüzden şirket, teaser görüntüsü paylaştı.

Audi, 9 Kasım da hem E-Tron hem de e-tron Sportback'in makyajlı versiyonlarını tanıtmanın planlarını yapıyor. Bu yüzden şirket, teaser görüntüsü paylaştı.

Aşağıda bulunan teaser, her iki modele de arka taraflarından görmemizi sağlıyor. Her ne kadar fotoğraftan farkları ayırt etmek güç olsa da, her iki modelin de makyaj öncesi modele çok benzer LED stop lambaları ve bunun yanında bir ışık çubuğuna sahip olduklarını söylemek mümkün. Arka lambaların genel şeklinde şimdilik bir değişiklik gözükmese de, grafiklerde potansiyel değişiklikler olduğunu söyleyebiliriz.

Henüz yeni Q8 e-tron ve Q8 Sportback e-tron'un teknik özellikleri ile ilgili herhangi bir resmi bilgi olmasa da güncellenmiş bir güç aktarma organı ve yükseltilmiş bir pil paketinin karşımıza çıkma ihtimali olduğunu söylemek mümkün. Yapılacak iyileştirmelerden sonra aracın WLTP döngüsünde gittiği 440 kilometreyi 600 kilometreye çıkardığını görmemiz mümkün.

Mevcut Audi e-tron, boost modunda çalışırken kombine 407 beygir gücüne bir çift elektrik motorunu çalıştıran 95 kW saatlik bir pil takımı ile karşımıza çıkıyor. Bahsettiğimiz kurulum, EV'nin 0’dan 96 kilometreye hızlanmasını 5.5 saniyede ulaşmasını sağlıyor. Aracın azami hızının ise 200 kilometre olduğunu belirtelim.