Opel Astra 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili Ödülünü Kazandı

Opel Astra 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili Ödülünü Kazandı

​​​​​​​Opel’in kompakt sınıfta yer alan başarılı modeli Astra, yeni nesliyle başarılarına devam ediyor. Her sene İngiltere’de gerçekleştirilen Business Car Ödülleri’nde 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili yeni Opel Astra seçildi.

Opel’in kompakt sınıfta yer alan başarılı modeli Astra, yeni nesliyle başarılarına devam ediyor. Her sene İngiltere’de gerçekleştirilen Business Car Ödülleri’nde 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili yeni Opel Astra seçildi.  Araç, çekici tasarımı, rekabetçi konumu ve sunduğu katma değerler açısından jüriden geçer oy almayı başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Üstün Alman teknolojisini en çağdaş tasarımlarla birleştiren Opel’in geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa çıkardığı yeni Astra, aldığı ödüllerle başarısını kanıtlamış oldu. Bu bağlamda yeni Opel Astra, her yıl İngiltere’de geçekleştirilen Business Car Ödülleri’nde “2022 Yılının En İyi Aile Otomobili” ödülünü kazanmış oldu.

Business Car editörü Martyn Collins, kazanılan ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “Elbette Vizör ön cephe çok dikkat çekiyor, fakat yeni Opel Astra'nın genel tasarımı da oldukça baş döndürücü. Astra’nın hem dış tasarımı hem de minimalist iç tasarımı da aynı derecede ilgi çekici. Bunun dışında standart sunulan donanımlar, fiyat-fayda, performans karşılaştırmasında kullanıcıya karşılığını fazlasıyla veriyor" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ülkemizde Editon, Elegance, GS Line ve GS isimli dört farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulan yeni Astra, bu sayede otomobili tercih edenler için zengin seçim olanağı sunmuş oluyor. 1.2 litre benzinli ve 1.5 litre dizel motor seçenekleriyle ülkemiz de satışa çıkarılan yeni model, her iki motor seçeneğinde de AT8 isimli, 8 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip olduğunu belirtelim.

Advertisement