Audi, Activesphere Konseptinin Teaser görselini Paylaştı

Audi, Activesphere Konseptinin Teaser görselini Paylaştı

Audi, otonom ve elektrikli otomobillere çok fazla güveniyor. Şirket, bu bağlamda konsept otomobiller tanıtarak Audi’nin ilerleyen zamanda nelerle karşımıza çıkacağını bize gösteriyor.

Audi, otonom ve elektrikli otomobillere çok fazla güveniyor. Şirket, bu bağlamda konsept otomobiller tanıtarak Audi’nin ilerleyen zamanda nelerle karşımıza çıkacağını bize gösteriyor. Şimdiye kadar Audi’den 3 tane bu doğrultuda konsept otomobil karşımıza çıktı. 4. konsept otomobil de 2023 yılının başlarında bizlerin karşısına çıkmış olacak. Audi şimdiden otomobilin teaser görselleri bizlerle paylaştı.

Modelin adı Activesphere olacak. Bu yeni otomobilin yan profilini teaser görsel sayesinde gördük. Araca genel olarak baktığımız zaman aracın yerden yüksek bir coupe olduğunu görüyoruz. Audi’nin  diğer konseptlerin de ise daha farklı gövde tipleri kullandığını biliyoruz.

Aracın, büyük tekerlekleri ve şişkin haliyle Polestar 2’nin daha sportif hali olduğunu söylemek mümkün. Aracın iç mekanına dair herhangi bir görsel paylaşılmadığını söyleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Araç hem arazi moduyla hem de normal sürüş modları gibi çeşitli kullanımlar için oldukça uygun bir otomobil olacağını belirtelim. Aracın seri üretimde yer almayacağını söyleyelim. Fakat ilerleyen yıllarda bu tarz bir araç karşımıza çıkabilir.

Advertisement