Ares Design’dan Porsche 911 İçin 992 Targa Modifikasyonu

Ares Design’dan Porsche 911 İçin 992 Targa Modifikasyonu

Ares Design işini gerçekten çok iyi yapıyor. Kreasyonları arasında Porsche 911 Targa modifikasyonları kişisel favorileri olduğunu öğreniyoruz. Ayrıca Ares 964 Targa, şimdiye dek gördüğümüz en klas restorasyon modifikasyonlarından bir tanesi olmuş. Hatırla

Mevcut otomobilleri geliştirip modifiye etmek konusunda Ares Design işini gerçekten çok iyi yapıyor. Kreasyonları arasında Porsche 911 Targa modifikasyonları kişisel favorileri olduğunu öğreniyoruz. Ayrıca Ares 964 Targa, şimdiye dek gördüğümüz en klas restorasyon modifikasyonlarından bir tanesi olmuş. Hatırlayacak olursak 2018 yılındaki 991 GT3 Targa ise muazzam bir detaydı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şimdi de Ares, en son projesi 992 jenerasyonu 911 Targa'yı tanıtıyor. Oldukça şık, görkemli ve bir Ares'ten bekleyebileceğiniz her şey fazlasıyla mevcut.

Modifiyeli Porsche 992 Targa Öne Çıkan Detaylar

Tıpkı 2021’in başlarında kamuoyu ile paylaşılan Ares 964 Turbo gibi, Ares 992 Targa modeli de tek seferlik bir proje. Otomobil, Modenese Centro Stile tarafından tasarlanmış ve gövdeye entegre edilen yeni bir karbon fiber aerodinamik kiti bulunuyor. Gövde kitleri 911 Targa modelinin genişliğini ön tarafta 8 cm, arka tarafta ise 4 cm arttığına şahit oluyoruz.

İç mekana baktığımızda, Ares 992 Targa'nın tamamen güncellenmiş bir kabine sahip olduğunu görmekteyiz. Modifiye şirketi, ayrıca döşemeler için en kaliteli deriye ve yeni dekorlara yer vermiş.

Bu yeniliklerin yanında Ares 992 Targa, üretimini arttırmak için satış ardından performans yükseltmeleri de alıyor. Çift turbo şarjlı 6 silindirli motor ünitesi ile beraber tüm kurulum, genel çıkışı orijinalinden 60 bg gücü arttıran yeni bir spor egzoz sistemiyle selamlıyor.

Ares Design, tek seferlik bu projesinde, son tasarımın bir müşteri için satılacağını da söyledi. Fakat şimdilik fiyat rakamı tam olarak belli değil

Advertisement