Araba Alacaklara Müjde! Faizler Sıfırlandı

Araba Alacaklara Müjde! Faizler Sıfırlandı

2021 sonuna kadar otomotiv firmaları kampanya yapmayı sürdürüyor. Otomobilden lastiğe servisten aksesuara kadar birçok kategoride yıl sonu fırsatları sürüyor.

2021 sonuna kadar otomotiv firmaları kampanya yapmayı sürdürüyor. Otomobilden lastiğe servisten aksesuara kadar birçok kategoride yıl sonu fırsatları sürüyor.

Ekim ayında sıfır km araç satışları 56 bin seviyelerinde seyrederken kasım ayında yaklaşık rakamlar öngörülüyor. Sıfır km araç bulunurluğu yine problem olmaya sürdürüyor. Tüketiciler, yetkili satıcılarda ancak stokta bulabildikleri özelliklerde aracı alabiliyor. Kasım ayında Opel markası araç kampanyaları:

Opel Faizleri Sıfırladı

Yıl sonunda hem binek hem de ticari araç model kampanyaları sunan Opel’in modelleri 194.400 TL’den başlayan fiyatlar ve sıfır faiz seçeneği ile satışa sunuluyor. Crossland modeli, 263.700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Mokka 399.900 TL’den, Grandland X ise 441.900 TL’den başlıyor. Combo Life’a 75 bin TL’ye kadar 12 ay vade ve 0 faizli kredi seçeneği devam ederken; Combo Cargo, Zafira Life ve Vivaro modellerine ise 75 bin TL’ye kadar 12 aya varan vade ve %0,99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Tüm marka ve modellerle ilgili araç kampanyaları ve diğer tüm detayları sitemiz üzerinde bulabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun sıfır km araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.

Advertisement