Alfa’nın Yeni SUV’u: Alfa Romeo Tonale

Alfa’nın Yeni SUV’u: Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo markasının yeni SUV modeli tanıtıldı! Yakın bir zamanda ülkemizde görebiliriz.

SUV modeller özellikle son birkaç yılda oldukça moda oldu. Hemen hemen bütün markalar SUV araç üretmek için kolları sıvadı. SUV araç üreten markalar furyasının zaten bir üyesi olan Alfa Romeo yeni bir SUV model ile karşımıza çıkıyor. Alda Romeo, Tonale modelinin ilk gösterimi ile karşımıza çıkıyor.

Alfa Romeo, elektrikli sürüş deneyimi sunmaya hazırlanan Tonale, hibrit ve dört tekerlekten çekişli şarj edilebilir hibrit versiyon olmak üzere iki elektrik destekli model ve 2‘inci seviye otonom sürüş özelliği ile dünya yollarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Alfa Romeo’nun kompakt SUV segmentindeki yeni kozu, NFT (değiştirilemeyen dijital varlık) dijital sertifikasıyla satışa sunulan ilk otomobil olmayı da hedefliyor. Tonale ile Alfa Romeo’ya özel 160 HP’lik Hybrid VGT (Değişken Geometrili Turbo) motor sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden güncel otomobil haberlerini öğrenebilirsiniz.