2024 Model Mercedes-Benz E-Serisi Tanıtımı Gerçekleştirildi

2024 Model Mercedes-Benz E-Serisi Tanıtımı Gerçekleştirildi

Mercedes-Benz, 2024 model Mercedes-Benz E-Serisi modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Teknik özellikleri ile dikkat çeken model tasarımı ile de göz kamaştırıyor.

Mercedes-Benz, 2024 model Mercedes-Benz E-Serisi modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Teknik özellikleri ile dikkat çeken model tasarımı ile de göz kamaştırıyor. Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz, yeni E-Serisi'ni önümüzdeki aylarda Avrupa ve ABD de satışa sunacak.

2024 model Mercedes-Benz E-Serisi, büyük ızgara yapısı ve sportif havalandırma boşlukları ile oldukça dikkat çekiyor. Hafif kavis verilen farların etrafını saran ince şerit LED’ler arabanın hoş bir görüntü almasını sağlıyor. 2024 model Mercedes-Benz E-Serisi, eski versiyonlarına göre daha uzun olacak. Bu sayede oturma alanı da genişletilmiş oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2024 model Mercedes-Benz E-Serisi'nin arka aydınlatmasının içerisinde Mercedes-Benz logosuna benzer bir tasarım kullanılmış. Bu tasarım sayesinde aracın logosunu görmeden bile bir Mercedes-Benz olduğunu anlayabileceksiniz.

Mercedes-Benz E-Serisi'nin iç tasarımı da, dış tasarımı kadar iddialı bir biçimde karşımıza çıkıyor. Araç da en dikkat çeken özelliklerden biri de müzikle entegre edilmiş ambiyans aydınlatma olduğunu söyleyebiliriz. Bu özellik sayesinde yolculuk esnasında dinlediğiniz müziğe göre ambiyans aydınlatması yapılacak. Aracın ön kısmına yerleştirilen kamera sayesinde sürücü araç kullanımı sırasında görüntülü görüşme yapabilecek. Ayrıca araçta 3D sürücü gösterge ekranı ve MBUX işletim sistemine sahip bilgi eğlence ekranı gibi özellikler de dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2024 model Mercedes-Benz E-Serisi, motor gücü ile de dikkat çekiyor. Aracın E350 versiyonu, 255 beygir güç ve 400 Nm tork üretebilen 2.0 litrelik dört silindirli motor ile karşımıza çıkacak. Bu motora küçük bir elektrikli motor yardım edecek. Aracın E450 versiyonun da ise 375 beygir güç ve 500 Nm tork üretebilen 3.0 litrelik motorla birlikte yine hafif hibrit sistem yer alacak.

Mercedes-Benz, 2024 model E-Serisi’nin fiyatını henüz açıklamadı. Fakat modelin fiyatını birkaç ay içinde öğrenebileceğiz. Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz modeli birkaç ay içinde ABD ve Avrupa pazarında satışa sunacak, böylelikle aracın fiyatı belli olacak.