2023 Ocak Seat Tarraco Fiyatı

2023 Ocak Seat Tarraco Fiyatı

Seat, SUV trendinde önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda ilk modeli olan Ateca’dan itibaren marka müşterilerinin beklentilerine cevap veriyor.

Seat, SUV trendinde önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda ilk modeli olan Ateca’dan itibaren marka müşterilerinin beklentilerine cevap veriyor. Şirket, Tarraco’nun da ürün gamına eklenmesiyle birlikte kullanıcılarına daha farklı deneyimler yaşama imkanı sunuyor. Bütün bu gelişmelere rağmen otomobil piyasasını etkilen çip krizi ve pandemi gibi faktörler şirketi de olumsuz yönde etkiledi.

2022 yılında yaşanan çip krizi ve pandeminin etkisiyle şirketin hisselerinde düşüş yaşandı. 2023 yılında tedarik krizi etkilerinin devam edeceği ön görülüyor. Bütün bu gelişmelere rağmen şirket satışlarına devam ediyor. Şimdi ise şirket Seat Tarraco 2023 Ocak fiyat listesini duyurdu. Araç 2022 model yılı olarak satışa devam ediyor. Seat Tarraco’nun fiyatına geçmeden önce aracın özelliklerinden bahsedelim.

Seat Tarraco Özellikleri

Tarraco, Seat tarafından 2018 yılında piyasaya çıkarılmış SUV sınıfında yer alan bir araçtır. D segmentte yer alan araç benzinli motor ile karşımıza çıkıyor. Seat Tarraco şık tasarımı sayesinde ilgi çekmeyi başarıyor. Kalabalık aileler için ideal bir otomobil olan Tarraco alan genişliği açısından tercih edilebilir bir araç. Seat Tarraco geniş iç hacmi, donanımları ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çekiyor. Model, sportif görünüme sahip.

Seat Tarraco aile aracı olmasıyla birlikte, performans olarak da kullanıcıları memnun edici özelliklere sahip. Seat Tarraco da eco, konfor, spor ve kişisel sürüş modları  yer alıyor.  Direksiyon arkasında yer alan vites kulakçıkları sürüş keyfini üst düzeye çıkarıyor.

Seat Tarraco boyutlarına bakacak olursak oldukça geniş ve ihtişamlı bir görüntü ile karşımıza çıkıyor. Araç, 1839 milimetre genişlik, 4735 milimetre uzunluk ve 1674 milimetre yüksekliği ile dikkat çekiyor.

Seat Tarraco Teknik Özellikleri

Ülkemizde, Tarraco 1.5 TSI benzinli motor seçeneği ve DSG şanzıman ile satışa sunuluyor. Bu benzinli motor da araç 150 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. Aracın 0’dan 100 kilometreye hızlanması 9.5 saniyede tamamlanıyor. Araçta azami hız ise 199 kilometre olarak kayıtlara geçiyor. Araç, 100 kilometre yol yaptığında ortalama olarak 6.1 litre yakıt harcıyor. Araç, ülkemizde Xcellence, Xperience ve FR donanım paketleri ile satışına devam ediyor.

Seat Tarraco 2023 Ocak Fiyatı

 

Versiyon  Fiyatı
Seat Tarraco Xcellence 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG (7 Koltuklu) 1.225.000 TL
Seat Tarraco Xperience 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG (7 Koltuklu) 1.245.000 TL
Seat Tarraco FR 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG (7 Koltuklu) 1.285.000 TL

 

Advertisement