2023 Mercedes-Benz A Serisi Tanıtımı Gerçekleştirildi

2023 Mercedes-Benz A Serisi Tanıtımı Gerçekleştirildi

​​​​​​​Mercedes-Benz, A Serisi otomobillerinde yeniliğe gitti. 2023 model olarak lanse edilen sedan ile hatchback gövde tipindeki modellerinde, ufak tasarım değişikliklerine gitti ve hibrit motor seçeneği de eklendi.

Mercedes-Benz, A Serisi otomobillerinde yeniliğe gitti. 2023 model olarak lanse edilen sedan ile hatchback gövde tipindeki modellerinde, ufak tasarım değişikliklerine gitti ve hibrit motor seçeneği de eklendi.

Mercedes-Benz, gerçekleştirdiği bir etkinlikte 2023 model A-Serisi’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu kapsamda hem sedan hem de hatchback modelini makyajlayan Mercedes-Benz, yeni tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca aracın kaput altında da önemli iyileştirmeler olduğunu görüyoruz. Özellikle de hibrit motor seçeneği ile bu araçlara olan ilgi daha da artacak gibi görünüyor.

2023 model Mercedes-Benz A Serisi otomobilleri incelediğimizde, her iki gövde tipinde de yeni bir ızgara kullanıldığını görüyoruz. Yenilenen A Serisi'nin arka kısmında ise standart hale getirilen LED arka aydınlatmalara yer verildiğini görüyoruz. Kullanıcılar, A Serisi’nde 19 inçlik jantlar tercih edebilecekler.

Otomobillerin iç kısımlarını incelediğimizde, genel olarak büyük bir değişim göze çarpmıyor. Fakat yeni modellerde nappa deri direksiyon kaplama bulunduğunu belirtelim. Kullanıcılarına özelleştirme opsiyonunu sunan şirket, kabinin mat veya metalik renklerle donatılmasına da olanak sağlıyor.

Bu arada; Mercedes-Benz'in yeni A Serisi, AMG Street Style Edition isimli özel bir versiyon ile de karşımıza çıkacak. Araca oldukça sportif bir görünüm kazandıran versiyonun, sınırlı sayıda üretileceğini belirtelim.

Aracın fiyatı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı. Ayrıca hibrit motorlu A Serisi'nin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği de şu an için belli değil.