2022’nin En Güzel Otomobili DS 4 Seçildi!

2022’nin En Güzel Otomobili DS 4 Seçildi!

2022'nin en güzel otomobili Fransız DS 4 modeli seçildi. Bu ödül Fransız markanın son 8 yılda kazandığı 7. ödül olarak kayıtlara geçti. Bakalım bu başarıyı daha ne kadar sürdürebilecekler.

Fransız lüks otomobil firmalarından birisi olan DS, yeni otomobili ile 2022 yılının En Güzel Otomobili ödülünün sahibi oldu. 2022 Yılının En Güzel Otomobili ödülünü almaya hak kazanan, DS'in son sekiz yıldaki Uluslararası Otomobil Festivali etkinliğinden kazandığı yedinci ödül olarak dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DS Automobiles tasarım patronu olarak yer alan Thierry Metroz bu başarıları hakkında açıklamalarda bulundu. Metroz “Bu senenin En Güzel Otomobili ödülü, DS DESIGN STUDIO PARIS ekibiyle birlikte, DS 4 modelinin tasarımında çalışma gösteren herkese verilmiş bir ödüldür. Çizim ve modelleme konusuna gelmeden önce otomobilin teknik platformu için mühendislerimizle uzun soluklu mesai harcadık. Aracın tasarlanma sürecine başladığımızda, yeni bir konsept ortaya çıkarabilmek için yoğun çalışmalar gerçekleştirdik." Açıklamalarında bulundu.

Araç Tasarımı İle Göz Kamaştırıyor!

Geçtiğimiz sene yine Uluslararası otomobil Festivali tarafından ödüle layık görülen DS AERO SPORT LOUNGE konsept modeline benzer bir şekilde DS 4, bu zamana kadar görülmemiş tasarım ve detaylarıyla kendi segmentinde eşsiz bir tasarıma sahip oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Otomobilin tasarım detaylarına bakacak olursak büyük jantlar üzerine yerleştirilen kaslı ve kompakt hatlar araca gerçekten çok farklı bir ahenk katıyor. Aerodinamik yapısıyla oldukça karizmatik bir görünümde olduğunu da net bir şekilde söyleyebiliriz.