2022 Volkswagen Amarok'tan Yeni Görüntüler

2022 Volkswagen Amarok'tan Yeni Görüntüler

Volkswagen, ticari araçlar tarafına yoğunluk vereceğini söyleyelim. İçinde bulunduğumuz yılın il aylarında hepimizin merakla beklediği ID. Buzz'ın üretim versiyonu bizlerle buluşacak. Marka şimdiden Amarok'un tanıtımı için hazırlanmaya başladı.

2022 yılında Volkswagen, ticari araçlar tarafına yoğunluk vereceğini söyleyelim. İçinde bulunduğumuz yılın il aylarında hepimizin merakla beklediği ID. Buzz'ın üretim versiyonu bizlerle buluşacak. Marka şimdiden Amarok'un tanıtımı için hazırlanmaya başladı. İki yıldır kısıtlı görüntüler yayınlanan model, 9 Mart’ta karşımıza çıkmaya hazırlanacak.

Elimizdeki görüntülerde de daha öncesinde olduğu gibi dijital eskiz çalışmaları bulunuyor. Aracın tasarımının net bir şekilde göründüğü bu resimde plastik korumalar ve geniş lastikleri görebilmekteyiz. Yerden yüksek bir görüntü çizen model, süspansiyon sistemi ile arazinin tozunu attıracak gibi gözüküyor. Yeni Amarok, eski modellerine bakarak çok daha agresif olacağı kesin.

Volkswagen ve Ford'un işbirliğinden doğan Amarok'un, Mavi Oval'e ait T6 platformuna geçecek. Bu özellik ise aracın 100 milimetre kadar uzayıp, 40 mm kadar genişlik sağlayacağı anlamına geliyor.

2010 yılından itibaren piyasada yer alan Amarok, yeni nesil modelinde de çeşitli motor seçenekleri gelmesini beklemekteyiz. V6 TDI motorunu bazı pazarlarda satışa sunması beklenen Volkswagen, şuan net bir şey söylemese de, Ford Ranger'ın motor seçeneklerini bu modelinde de kullanabilir.

Volkswagen, Ford ile masaya oturmasının ardından yeni Amarok için kolları. Bu işbirliği yeni Amarok için gerçekten çok şey katacak.