2022 Efsane Subaru Karşınızda! Makyajlanan Yeni Tasarımı Sızdırıldı

2022 Efsane Subaru Karşınızda! Makyajlanan Yeni Tasarımı Sızdırıldı

Subaru 22B STI, modern hâli nasıl görüneceği ile ilgili görüntüler elimize ulaştı. Son WRX modelinden ilham alınan bu modele Subaru 2022b ismi verildi. Efsane modeldeki gibi orijinal kırmızı Subaru rozeti de bu araçta bulunmakta. Izgaraya konumlandırılan

Hepimizin efsaneleri arasında yer alan Subaru 22B STI, modern hâli nasıl görüneceği ile ilgili görüntüler elimize ulaştı. Son WRX modelinden ilham alınan bu modele Subaru 2022 ismi verildi. Efsane modeldeki gibi orijinal kırmızı Subaru rozeti de bu araçta bulunmakta. Izgaraya konumlandırılan STI amblemi de gerçekten dikkatimizi çekmekte.

Gördüğümüz en büyük değişimin yeni WRX modelinin bir Coupe modele dönüşmesi oldu. Arka kapıları pasifleştiren firma tavan çizgisini B sütununa kadar aynı bıraktı. Aracın üst kısmına köşeli bir şekil verilmiş ki orijinal görünümüyle oldukça uyum yakalamış.

Aracın Yelnızca Ön Yüzü İçin Yenilenme Çalışmaları Olduğunu Belirtelim

Subaru 2022 yenilenme çalışmalarının sadece ön yüzünü görmekteyiz. Arka taraf için herhangi bir görüntü bulunmadığından bir şey söylememiz mümkün olmuyor. Aracın tasarım detayları bizlerin gönlünde taht kurarken aracın tanıtılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. 1997 Dünya Ralli Şampiyonası'nda üstün üretici başarısı kazanan Subaru, 1998 yılında markanın başarısını kutlamak adına 22B modelini duyurmuştu.

Bu model global çapta oldukça yüksek ilgi gören bir araç olmayı başardı. Araç 2.2 litrelik turboşarjlı düz dört motora sahipken 276 beygir güç ve 363 Nm tork üretimi sağlamakta. Otomobil hayranı olarak bizler bu efsane araçlara bayılıyoruz temennimiz bu efsanelerin bir an önce bizlere sunulması.

Advertisement