2022 Aralık Ayı Hatchback Modeli: Dacia Sandero

2022 Aralık Ayı Hatchback Modeli: Dacia Sandero

2022 model Yeni Dacia Sandero 3 farklı motor seçeneği ile otomobil severlere sunuldu. Essential donanım paketi ile şu an da satışta bulunan model, ayrıca otomatik vites ile karşımıza çıkıyor.

2022 model Yeni Dacia Sandero 3 farklı motor seçeneği ile otomobil severlere sunuldu. Essential donanım paketi ile şu an da satışta bulunan model, ayrıca otomatik vites ile karşımıza çıkıyor. 2021 yılında yeni kasası ile bizlerin karşısına çıkan Dacia Sandero ülkemizde en çok satış yapan B segmenti Hatchback modellerinden birisi olarak dikkat çekiyor. benzinli motoru ile kullanışlı bir aile aracı olarak tanımlayabileceğimiz 2022 Dacia Sandero araçların özelliklerini sizler için derledik.

Otomobil üreticisi Dacia, son yıllarda üretimini gerçekleştirdiği otomobillerinde birçoğunda tasarım değişikliği yapmaya devam ediyor. Dacia’nın bu tasarım değişikliğinden nasibini alan modellerden biri olan Sandero ilk olarak 2008 yılında tanıtılmıştı. Dacia 14 yıl boyunca Sandero modelinde oldukça büyük değişiklikler yaparak konforlu ve gelişmiş teknoloji sahip bir aile otomobil haline getirmişe benziyor.

Dacia Sandero’nun tasarım geçmişine bakıldığında, oval hatlar yerini keskinliğe bırakmış gibi duruyor. Sandero’yu karşıdan incelediğimizde yatay bir şekilde yer alan ön farlar ve led gündüz aydınlatmaları karşımıza çıkıyor. Dacia, 2022 model Sandero da far dizilimine oldukça önem verdiğini görüyoruz.

Dacia Sandero öğle saatlerinde trafikte karşınıza çıkarsa, onun gündüz ledleri mutlaka ilginizi çekecektir. Ayrıca, bütün Dacia modellerinde alışkın olduğumuz gibi ızgaranın üzerine Dacia logosu yer alıyor. Otomobilin hemen alt kısmında ise kaslı tamponun üzerinde yer alan iki adet sis farı bulunuyor.

Dacia, yeni Sandero modeliyle aileler tarafından beğenilmeye devam ediyor. Araç, Hatchback bir otomobil ile kıyaslandığında ferah bir iç hacime sahip. Dacia Sandero, geniş saklama bölmeleri ve konforu üst düzey olan yolcu koltukları ile uzun saatler yolculuk yapılmasına imkan sağlıyor. Ayrıca araç, geniş bagaj hacmi ile 5 kişilik bir ailenin bile rahatlıkla eşyalarıyla yolculuk yapmasını sağlıyor.

Otomobillerde kullanılan elektrikli direksiyonlar, sürücünün daha kolay manevra yapabilmesine olanak sağlıyor. Bu direksiyonları, hidrolik direksiyon olarak isimlendirdiğimiz direksiyonlar ile kıyasladığımızda çok daha hafif ve daha konforlu bir sürüş keyfi yaşamamıza olanak sağlıyorlar. Dacia Sandero özellikleri arasında da bu elektrikli direksiyon yer alıyor.

Advertisement