2021 Lexus NX'ten İlk Görseller Geldi

2021 Lexus NX'ten İlk Görseller Geldi

Yeni nesil Lexus NX, 12 Haziran'da tanıtılacak. Merakla beklenen model hakkında ilk resmi açıklamasını yapan Lexus yetkilileri bununla birlikte aracın ilk tanıtım görüntülerini yayınladı.

Yeni nesil Lexus NX, 12 Haziran'da tanıtılacak. Merakla beklenen model hakkında ilk resmi açıklamasını yapan Lexus yetkilileri bununla birlikte aracın ilk tanıtım görüntülerini yayınladı. Lexus NX modelinin karanlık bir görseli detaylarda kendini belli ediyor. Ancak paylaşılan ve bizim görmediğimiz bir şey yok diyebiliriz.

Lexus tarafından sızdırıldığını düşünüyoruz bu görsellerin ama elbette bu bir tahmin. Markanın en sevdiği modeller arasında yer alan NX, 2018 yılında gördüğü makyaj operasyonundan beri markanın sevilmeyenleri arasında yer alıyor aslında. Ürün gamındaki en yaşlı SUV olma özelliği taşıyan NX, yeni nesli ile birlikte zirveyi zorlayacak gibi görünüyor. Sadece bu nedenle bile olsa Toyota'nın premium markasının neden NX'e bu kadar önem gösterdiğini görebiliyoruz.

Tanıtım Sonrası NX Modelinin Geleceği Belirlenecek

12 Haziran tarihine kadar Lexus'un yeni NX modelinin kampanyasının devam edeceğine inanıyoruz. En büyük değişimlerin yaşanacağı kabin de bu teaser'ların ilk sıralarında yer alıyor. Eğer sızdırılan görseller doğru çıkarsa araç içerisinde devasa bir dokunmatik ekran kullanıcılarla buluşacak gibi görünüyor. İlerleyen zamanlarda ne olacağını bekleyip göreceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 NX modelinin altyapısını Toyota RAV4 ile paylaşmasını bekliyoruz. Bu sebeple güç seçenekleri direkt olarak RAV4'ten alınacaktır. Fakat Lexus ve Toyota, yeni NX için bizlere bir sürpriz planlıyor da olabilir. Aracın ayrıca RAV4 Prime'da da bulunan hibrit sisteme sahip olacağına inanıyoruz.

Tabii ki tüm bu soru işaretleri, 12 Haziran'da gerçekleşecek resmi tanıtımda karşımıza çıkacak.

Advertisement