2021 Buick Enclave Tanıtıldı

2021 Buick Enclave Tanıtıldı

Buick, uzun bir süredir dizayn ettiği Enclave modelinin görüntülerini Ocak ayından bu yana sevenleri ile paylaşıyordu. Dış tasarımına aşina olduğumuz model bu kez resmi olarak paylaşıldı. Kabininden ilk görüntüleri görebildiğimiz model, ABD'nin en çok sat

Buick, uzun bir süredir dizayn ettiği Enclave modelinin görüntülerini Ocak ayından bu yana sevenleri ile paylaşıyordu. Dış tasarımına aşina olduğumuz model bu kez resmi olarak paylaşıldı. Kabininden ilk görüntüleri görebildiğimiz model, ABD'nin en çok satan SUV modelleri arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Araç üzerinde yaşanan en köklü değişim Enclave modelinde yer alan daha büyük ızgara. Ayrıca değişen ön ve arka tamponu ve LED gündüz farları ile daha dikkat çekici bir tasarım ile çıkıyor karşımıza. Profilinden bakıldığında güncel modele bir hayli benziyor olsa da SUV'nin yeni jant tasarımlarına kavuştuğunu görüyoruz.

Elekronik Vites Yer Alıyor

Buick modelinin kabininde de yenilikler görüyoruz. Orta konsol üzerindeki vites kolunu ortadan kaldıran Enclave modelinde elektronik vitese yer verilmiş. Modelin yumuşak plastik materyaller ile donatıldığının altını çizen Buick, Avenir donanım paketinden bahsediyor olabilir.

Buick Enclave, 310 bg güç üretebilen 3.6 litrelik V6 motor ile karşımıza çıkıyor. Standart olarak önden çekiş sistemi ile gelecek olan model, opsiyon listesinde tüm tekerleklerden çekiş sistemini de bulunduracak. Enclave, standart olarak sunduğu güvenlik donanımları ile de dikkat çekiyor.