2021 Alfa Romeo Stelvio Veloce Q4 Bizlere Neler Vadediyor?

2021 Alfa Romeo Stelvio Veloce Q4 Bizlere Neler Vadediyor?

Alfa Romeo markasının bütün bölümleri özenle tasarlanan Alfa Romeo modelinin birkaç yıl sonra sadece ön bölümünün yenilenmesi bütünlüğü bozan bir detay olarak dikkat çekiyor.

Değişim gösteren araç ve bütün bölümleri özenle tasarlanan Alfa Romeo modelinin birkaç yıl sonra sadece ön bölümünün yenilenmesi bütünlüğü bozan bir detay olarak dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bazı markalar var ki, iş özellikle tasarıma geldiği zaman aşırılıktan kaçınmaya çalışıyor. O üreticilerden biri olan Alfa Romeo da ilk SUV modeli Stelvio'yu makyajlamış gibi görünüyor.

Bu yapılan işleme makyaj demek oldukça zor ama değişimler daha çok donanım bölümünde bizleri bekliyor. Gövde panelleri olduğu gibi korunan otomobilin en büyük yeniliği orta konsol ve vites konsolunda yer alan farklı tasarımlar olarak dikkat çekiyor.

280 Beygir Güç Ünitesini Üzerinde Barındırıyor

Bu aracı neden almalısınız? sorusu aklınıza geliyor olabilir. Stelvio'nun motoru ile donatılan yeni model 2 litre hacimli, turbo beslemeli üniteden 280 beygir güç, 400 Nm tork üretebilme kapasitesine sahip. Model dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli şanzıman, Veloce paketinde standart olarak sunuluyor.

Baktığımız zaman yüksek fiyatı, rakipleri göz önünde bulundurulduğu zaman hiç de fena kalmayan Stelvio, D-SUV segmentinde premium bir araç arayanların tercih listesini süslüyor.

Araçta yapılan güncellemenin ardından ortaya çıkan ilginç durumlardan bir tanesi ise Alfa Romeo'nun donanım konusunda biraz cimri davranmaya başlıyor. Özellikle Alman rakipleri gibi birçok kalemi seçenek listesine ekleyen Alfa Romeo bakalım ne zaman bizimle buluşacak? Bekleyip göreceğiz.

Siz de sitemiz üzerinden güncel Alfa Romeo fiyatları ve tüm marka modellerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.

Advertisement