Yeni Ford Focus Görücüye Çıktı!

Yeni Ford Focus Görücüye Çıktı!

Otomobil devi Ford, yeni Ford Focus modelini tanıttı. Küçük ama dikkat çeken yeni Ford Focus, görünümüyle bir SUV modeli andırıyor.

Otomobil devi Ford, yeni Ford Focus modelini tanıttı. Küçük ama dikkat çeken yeni Ford Focus, görünümüyle bir SUV modeli andırıyor.

Otomobil üreticileri yeni araçlarını tanıtmaya, eski modellerini ise makyajlamayı sürdürüyor. ABD merkezli Ford geçtiğimiz günlerde Volkswagen Caddy modeline ikizi kadar benzeyen Ford Tourneo Connect modeleini tanıtmıştı. Bunun yanında Fiesta'yı geçen ay elden geçiren Ford şimdi ise belki de yolların en tanıdık Ford modellerinden birini makyajladı. Evet, Ford Focus modelinden bahsediyoruz.

Karşınızda Yeni Ford Focus

Yeni Ford Focus modelinin dış tasarımında, özellikle de ızgara, tampon ve kaput kısmında yapılan gelişmeler otomobilin görünümünü oldukça etkilemiş durumda. Yeni Focus, yapılan makyajla birlikte adeta bir SUV modelini andırıyor.

Ford tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, yeni Ford Focus'ta 48 volt elektrikli EcoBoost Hibrit motor, yeni 7 vitesli Powershift otomatik şanzıman yer alıyor.

Araç üzerinde sunulan yeni nesil teknolojiler arasında 13,2 inç ekrana sahip, SYNC 4 akıllı iletişim ve eğlence sistemi, Ford dinamik LED ön far sistemleri de yer alıyor. Otomobil, kablosuz yazılım güncellemelerini de üzerinde barındırıyor.

Yeni Focus ST Tanıtıldı

Titanium, ST-Line ve Active versiyonları olan otomobilin bir de performans odaklı Focus ST versiyonu mevcut.

Ford Performance tarafından geliştirilen yeni Focus ST versiyonu şık ve sportif bir görünüme sahip.

Focus ST modeli üzerinde yeni alaşım jantlar, yeşil renk seçeneği ve şirket içinde geliştirilen yeni Performans koltukları da yer alıyor.

Focus ST yüksek performanslı EcoBoost benzinli motor ile 5 kapılı ve SW seçenekleri ile satışa sunuluyor.