Yılın Otomobili Nissan X-Trail Seçildi!

Yılın Otomobili Nissan X-Trail Seçildi!

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) aracılığı ile bu sene 8’inci kez bizlere sunan ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ yarışmasında Nissan X-Trail yılın otomobili olarak karşımıza çıktı.

otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) aracılığı ile bu sene 8’inci kez bizlere sunan ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ yarışmasında Nissan X-Trail yılın otomobili olarak karşımıza çıktı. Düzenlenen yarışma neticesinde OGD üyelerinin puanları ile ilk sırayı elde eden Nissan X-Trail, 3580 puan alarak finale kalan 7 otomobil içerisinde ilk sırada yer aldı.

‘Yılın Basın Lansmanı’ ödülünü Iğdır ve Kars’ta gerçekleştirilen Dacia Jogger lansmanında, ‘Yılın İnovasyonu’ ödülü ‘arka koltuk ekran deneyimi’ ve BMW 7 Serisine ‘Yılın Tasarımı’ kategorisi ödülü de Peugeot 408’e modelinin oldu.  OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık, “Yılın Otomobili bir marka haline geldi. Türkiye’deki otomotiv firmalarının yanı sıra yurtdışındaki ana merkezler tarafından da takip ediliyor” ifadelerini kullandı.

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem “Hepinizin bildiği gibi Nissan X-Trail gerek şehir içi gerekse de şehir dışı noktalarda benzersiz bir deneyim sunan ve Türk ailelerinin ihtiyacını karşılayacak yetenekli bir SUV. Bu değerli ödülü kazanmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde görüş bildirdi.

Advertisement