Yerli Otomobil TOGG En İyiler Listesinde Kendisine Yer Buldu!

Yerli Otomobil TOGG En İyiler Listesinde Kendisine Yer Buldu!

Yerli otomobil TOGG'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Exhibitor’ın 2 bin 300 katılımcı arasından aday olarak gösterdiği en iyi 20 marka sıralamasında 6’ncı sırada yerimizi aldık" ifadelerine yer verildi.

yerli otomobilTOGG'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Exhibitor’ın 2 bin 300 katılımcı arasından aday olarak gösterdiği en iyi 20 marka sıralamasında 6’ncı sırada yerimizi aldık" ifadelerine yer verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye'nin Otomobili TOGG, Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) dünya sahnesinde yankı uyandırmıştı. İlk kez ABD'de görücüye çıkan sedan otomobil, modern tasarımı ve sahip olduğu teknoloji ile sevenlerinden tam not almayı başardı.

En İyi 20 Marka Arasında Yer Alıyor

Fuara damga vuran yerli otomobil TOGG'un başarısı tüm dünyada gündem oldu. Sektörünün saygın yayını Exhibitor, 2300 katılımcı arasından "CES'in En İyi 20 Markası"ndan biri olarak TOGG'u seçti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan yeni açıklamada, "Exhibitor'ın 2300 katılımcı arasından aday olarak gösterdiği en iyi 20 marka sıralamasında 6'ncı sırada yerimizi aldık." ifadelerine de yer verildi.