Yeni Volkswagen Amarok'tan İlk Detaylar Geldi!

Yeni Volkswagen Amarok'tan İlk Detaylar Geldi!

Ford ve Volkswagen arasında imzalanan ticaret anlaşmasının yeni ürünü Amarok olara karşımıza çıkıyor. İkinci nesline kavuşmaya hazırlanan modelden ilk resmi açıklamalar ve görseller sızdırıldı. Model yepyeni bir dış görünüm ve yeni teknolojiler ile birlik

Ford ve Volkswagen arasında imzalanan ticaret anlaşmasının yeni ürünü Amarok olara karşımıza çıkıyor. İkinci nesline kavuşmaya hazırlanan modelden ilk resmi açıklamalar ve görseller sızdırıldı. Model yepyeni bir dış görünüm ve yeni teknolojiler ile birlikte karşımıza çıkacak.

Volkswagen markasının ilk açıklamalarına baktığımız zaman yeni Amarok, bir önceki neslinden yaklaşık 100 mm kadar daha uzun bir hal ile karşımıza çıkıyor. Bu değişim aks mesafesinde 175 milimetrelik bir artışın önünü açarak kabinde daha fazla konfor sunulmasına olanak sağlıyor.

Yeni Volkswagen Amarok, bir benzinli ve dört farklı dizel motor ile karşımıza çıkacak. Silindir sayıları dört ve altı arasında değişiklik gösteren bu motorlar, isteğe bağlı olarak güçlerini iki ya da dört tekere aktarma özelliğine sahip. Model, 20'si tamamen yeni olmak üzere toplamda 30'un üzerinde gelişmiş sürüş asistanı ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Amarok modelinin Volkswagen DNA’sına sadık kalan motor kaputunun yeni hatları çarpıcı bir görünüm ile karşımıza çıkıyor. Tüm versiyonlarda standart olarak sunulan LED ön farlarla entegre radyatör ızgarası, çapraz çıtaları ile oldukça karizmatik bir görünüm sağlıyor. Amarok'un yüksek teknolojik görünümünü vurgulayan 'IQ.LIGHT – LED Matrix farlar’ opsiyonel olarak araç üzerinde yer alıyor. Aracın ön yüzünde, çapraz çıtaların altındaki radyatör ızgarası ile oluşan özgün X tasarımı ile karşımıza çıkıyor.

Volkswagen, Amarok'u beş farklı donanım seviyesi ile bizlere sunacak. Modelin, Ford'un Güney Afrika'daki tesislerinde üretileceğinin de altını çizelim.