Yeni Škoda Scala ve Kamiq İçin Geri Sayım Başladı

Yeni Škoda Scala ve Kamiq İçin Geri Sayım Başladı

Skoda Scala, ön panjura kadar gelen daha ince farlar ile beraber daha dinamik bir görünüm ile karşımıza çıkacak. Škoda, dinamik hatchback modeli Scala ve şehir SUV modeli olan Kamiq modelinin yenilenmiş seçeneklerini tanıtacak.

Skoda Scala, ön panjura kadar gelen daha ince farlar ile beraber daha dinamik bir görünüm ile karşımıza çıkacak.

Skoda, dinamik hatchback modeli Scala ve şehir SUV modeli olan Kamiq modelinin yenilenmiş seçeneklerini tanıtacak. Her iki modelde de tasarım ve teknoloji anlamında önemli güncellemelere yer verileceğinin altını çizelim. Yenilenen Skoda Scala ve Skoda Kamiq modelleri, 1 Ağustos tarihinde dijital dünya prömiyeri ile gösterimde olacak.

İlk kez tanıtılmasından bu zamana kadar dört yıl içerisinde büyük beğeni toplayan Skoda Scala ve Skoda Kamiq modelleri için Skoda taslak çizimleri ve bazı tasarım detayları paylaşıldı. Her iki model de, karakteristik özelliklerini daha ileriye taşıyacak çizgiler ile karşımıza çıkıyor. Skoda Scala dinamik görünümü artırmayı amaçlarken Skoda Kamiq ise SUV tarzını daha da vurgulayacak. Scala ve Kamiq, yeni far detayları, yeni ön panjur, yeni alaşım jantlar ve aerodinamik detaylar ile karşımıza çıkacak.

Skoda Scala, ön panjura kadar gelen daha ince far detayları ile beraber daha dinamik bir görünüm ile karşımıza çıkacak. Skoda modelinin ön kısmında daha fazla yan kanatçıkların yer verildiğinin altını çizelim. Skoda Scala, bununla beraber kristal unsur desteğiyle de karşımıza çıkacak. Aracın arka ışıklandırması, yeni ve daha rafine bir grafik tasarım ile tamamlandı.

Skoda Kamiq ise, yolda çok daha etkileyici bir görünüm ile karşımıza çıkacak. Modelin kendine özgü ayrı ön far grubu daha ince bir çizgi ile karşımıza çıkacak. Aracın dikkat çekici bir görünüme kavuşacağının da altını çizelim. Skoda modeli bununla beraber daha dik ve daha büyük ön panjur ile tasarlanan yeni Skoda Kamiq, revize edilen L şekilli arka ışıklandırma ile karşımıza çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tasarım güncellemeleri ile beraber bunun yanında yeni teknolojilerin de yer alacağının altını çizelim. Skoda Scala ve Skoda Kamiq modellerinde, etkileyici altıgen Matrix modüllerine sahip opsiyonel TOP LED Matrix farların ilk kez kullanılacağının da altını çizelim.