Elektrikli Megane Türkiye'ye Geliyor

Elektrikli Megane Türkiye'ye Geliyor

Renault markasının yeni yüzde yüz elektrikli aracı Megane E-Tech modelinin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu. Verilen bilgilere baktığımız zaman aracın Techno pakatinde lansmana özel 1 milyon 499 bin TL fiyat etiketi bizleri karşılarken Iconic donanım pa

Renault markasının yeni yüzde yüz elektrikli aracı Mégane E-Tech modelinin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu. Verilen bilgilere baktığımız zaman aracın Techno pakatinde lansmana özel 1 milyon 499 bin TL fiyat etiketi bizleri karşılarken Iconic donanım paketinde bu aracın fiyatı ise 1 milyon 599 bin TL olarak karşımıza çıkıyor. Aracın ön sipariş dönemi 1 Ağustos'ta başlayacak ve araç ilk etapta 250 kişiye verilecek.

Renault markasının yeni tam elektrikli modeli Megane E-Tech modelinin Türkiye'de satışı başladı.

Otomobilin Techno paketinin lansmana özel opsiyonlar hariç fiyatı 1 milyon 499 bin TL olarak bizleri karşılarken Iconic paketi ise opsiyon hariç 1 milyon 599 bin TL olarak karşımıza çıktı. Marka tarafından yapılan açıklamada elektrikli aracın Iconic donanım paketi için ön sipariş dönemi 1 Ağustos tarihinde başlayacak.

Renault modeli için ön sipariş kaydı oluşturacak kullanıcılar için MAİS yetkili satıcıları ve şubelerine ulaşarak, 250 bin TL ön ödeme ile siparişini tanımlayacak. Bu model bu yönü ile kişiler için önemli bir araç olarak bizleri karşılıyor.

Kayıt sürecini tamamlayan ilk 250 kişinin araca Ağustos ayı içerisinde sahip olabilecekleri ifade edildi.

Yeni nesline crossover sınıfı ile karşımıza çıkan Megane, 20 inçlik jantlar, alt tarafta koruyucu bantlar, çamurluk kaplamaları ve yüksek omuz çizgisi gibi donanımlar ile karşımıza çıkıyor.  Araç bu yönü ile daha farklı tasarım özellikleri ile karşımıza çıkıyor.

Verilen bilgilere baktığımız zaman Mégane E-Tech, 160 kW güç ve 300 Nm tork üretme kapasitesi ile karşımıza çıkıyor. Araç elektrikli motoru ve maksimum menzilin elde edilmesini ifade eden dört seviyeli rejeneratif fren sistemi ile satılacak.

60 kWh’lik 110 mm'lik ince tasarım ile karşımıza çıkan bir batarya ve 450 km menzile sahip araç, 0'dan 100 km/s seviyesine 7,4 saniyede ulaşacak.