Yeni Honda Pilot’un Teaser Görüntüleri Paylaşıldı

Yeni Honda Pilot’un Teaser Görüntüleri Paylaşıldı

​​​​​​​2023 Honda Pilot, bu sonbaharda crossoverın yeni nesli olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Modelin kamuflajsız iki adet fotoğrafının paylaşıldığını söyleyelim.

2023 Honda Pilot, bu sonbaharda crossoverın yeni nesli olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Modelin kamuflajsız iki adet fotoğrafının paylaşıldığını söyleyelim.

Yeni TrailSport, daha iyi bir arazi performansı elde etmek için, süspansiyon ayarlarında çeşitli güncellemeler yaptı. Honda'dan yapılan açıklamaya göre, genişletilmiş dört tekerlekten çekiş sisteminin de araçta kullanıldığını görüyoruz. Honda, bu aşamada çok fazla detay vermekten kaçınıyor. Ayrıca, çelik kızak plakaları ve arazi lastikleri de paketin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mevcut modelle kıyasladığımızda yeni Pilot, kutu şeklindeki ızgarası ile en yeni CR-V'ye benzediğini söyleyebiliriz. Yenilenen modelde farlar daha belirgin ve dikdörtgen bir biçimde olacak gibi duruyor.

Aracın arka kısmına baktığımızda ise, arka lambaların arasındaki alanı dolduran pilot markalı bir barın olduğunu görüyoruz. Lambalar, braket benzeri tasarım yerine yamuk bir şekle sahip olabileceğini söyleyelim. TrailSport'un spoiler'ı, tamponun alt kısmında koyu renkli bir kaplama ve metalik bir kaplama karışımına sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yüksek ihtimalle yeni Pilot'un iç tasarımında da önemli değişiklikler olması bekleniyor.

Yeni Pilot'un güç aktarma organları hakkında ise henüz herhangi bir bilginin açıklanmadığını belirtelim. Mevcut modelin ise, 283 beygir gücü üreten ve dokuz ileri otomatik bir şanzımanla eşleşen 3.5 litrelik bir V6 kullandığını söyleyelim.

Advertisement