Yeni Honda Civic Kasımda Türkiye'ye Geliyor!

Yeni Honda Civic Kasımda Türkiye'ye Geliyor!

Yeni Honda Civic modelini nisan ayında banttan indirmişti. ABD pazarında ilk kez kullanıcının karşısına çıkacak sedan model 11. Nesli ile karşımıza çıkacak.

Japon otomotiv devi Honda, yeni Honda Civic modelini nisan ayında banttan indirmişti. ABD pazarında ilk kez kullanıcının karşısına çıkacak sedan model 11. Nesli ile karşımıza çıkacak. Ancak bu jenerasyon eskiye kıyasla çok daha sade bir tasarıma sahip olacak.

Ülkemizde Eylül ayının sonunda sona erecek sedan Civic üretimi sonrası Tayland’da üretim devam edecek. Yani 2022 Honda Civic Sedan Tayland’dan ithal edilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kasımda Ülkemizde Olacak

2022 Honda Civic yurtdışından ithal edileceği için fiyat artışı da beraberinde gelecek. Konu ile ilgili Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, "Yeni Honda Civic Tayland'da üretilerek Türkiye'ye gelecek. Kasım ayında satışa sunmayı hedefliyoruz. Yurt dışından geleceği için gümrük vergisine tabi olacak.Yine de pazar koşullarına göre rekabetçi bir fiyat ile müşterilerimizin karşısına çıkacağız. Civic'in ilk deneme modelleri Türkiye'ye geldi." ifadelerini kullandı.

İki Farklı Motor Seçeneği İle Geliyor

Yalnızca iki motor seçeneği sunulan modelde ünitelerin tamamı benzinli. Model LX ve Sport donanım paketleriyle alınabilecek.

2022 Honda Civic Fiyatları ABD’de Belli Oldu

2022 Honda Civic Sedan'ların bayilere ilk geldiği günden itibaren ABD'de resmi fiyatlar belli oldu. Yapılan açıklamada 2022 Honda Civic Sedan fiyatları vergiler ve tescil masrafları hariç 21 bin 700 dolardan başlıyor. Aracın Sport donanım seviyesinin vergisiz fiyatı ise 23 bin 100 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak.

Siz de sitemiz üzerinden Honda fiyat listesi ve tüm markaların fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.

Advertisement