Yeni BMW X7 SUV Tanıtıldı!

Yeni BMW X7 SUV Tanıtıldı!

Alman otomotiv devi BMW, yenilenen X7 SUV modelini daha sportif ve daha güçlü olarak bizlere sunuyor. Yeni BMW X7 güncel teknolojileri ve donanımlarıyla dikkat çekiyor.

Yenilenen BMW X7 SUV, daha sportif bir görünümle resmen tanıtıldı. Otomobilin öne çıkan detaylarına birlikte bakalım.

Alman otomotiv devi BMW, yenilenen X7 SUV modelini daha sportif ve daha güçlü olarak bizlere sunuyor. Yeni BMW X7 güncel teknolojileri ve donanımlarıyla dikkat çekiyor.

2022 BMW X7'nin ön yüzünde büyük bir böbrek ızgaraya yer verildiğini belirtelim. Tampon kenarlarında dikey hava girişlerine yer verilirken, alttaki merkez havalandırmanın da parlak gümüş detaylarla süslendiği gözümüzden kaçmıyor.

Otomobilin giriş seviyesi xDrive40i versiyonunda 21 inç jantlar standart olarak kullanıcılara sunuluyor. Daha sportif tasarımı ve parlak siyah detayları ile dikkat çeken M60i 22 inç jant ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca 23 inçjantlar da araç üzerinde tercih edilen donanımlar arasında yer alıyor.

İç Donanımı Dikkat Çekiyor

Otomobilin iç kısmına baktığımız zaman şirketin en yeni iDrive 8 multimedya sistemine yer verildiğini görüyoruz. Söz konusu sistem, 12,3 inç dijital gösterge ekranı ve 14,9 inç multimedya ekranını kavisli bir panel üzerinde kullanıcılara sunuyor.

Isıtmalı adaptif ön koltuklar yenilenen X7 modelinde standart olarak sunulurken, masaj ve havalandırma gibi özellikler ekstra ücret karşılığında araca eklenen donanımlar arasında yer alıyor.

BMW xDrive40i versiyonunda Sensafin suni deri döşemeye yer verildiğini belirtelim. BMW M60i'de ise gerçek deri döşeme yer alıyor.

BMW X7 Motor Seçenekleri Dikkat Çekiyor

2022 BMW X7'nin Kaputu altında 3,0 litre altı silindirli benzinli ve dizel motorlar ile birlikte 4.4 litre çift turbo V8 seçeneği yer alıyor. Tüm seçenekler 48V hafif hibrit desteği ile karşımıza çıkıyor.

Bi başka detaya baktığımızda (xDrive40i) artık daha güçlü ve öncekine göre ekstra 40 beygir güç (380 hp) ve 71 Nm tork (519 Nm) üretme kapasitesi ile karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BMW modeli 0-100 km/s hızlanmasını 5,6 saniyede tamamlıyor xDrive40d ise 352 beygir güç ve 750 Nm tork değerleri sunuyor.

Yeni BMW X7'nin fiyatı yaklaşık 79 bin dolar bandında. Aracın M60i versiyonuyla bu fiyat 104 bin dolara kadar yükselebilir. Fiyat konusunda henüz bir netlik yok. Bekleyip göreceğiz.

Advertisement