Volvo Logosunu Değiştirdi

Volvo Logosunu Değiştirdi

Otomotiv üreticilerinin logo güncelleme furyasına İsveç merkezli otomotiv üreticisi Volvo de eklendi. Volvo logusunda güncellemeye gidecek.

Otomotiv üreticilerinin logo güncelleme furyasına İsveç merkezli otomotiv üreticisi Volvo de eklendi.

İlk olarak Facebook gibi bir platformda paylaşım yapan markanın yeni logosu 2 boyutlu yeni logo siyah dümdüz bir yuvarlak ve ok simgesinden oluşuyor. Yeni logonun araçlarda ne zaman kullanılacağı netlik kazanmadı.

Piyasaya sürdüğü araçlarının sağlamlığıyla bilinen Volvo, sessiz sedasız logosunda değişime gitti. Şirketin bazı sosyal medya hesaplarına yansıyan yeni logo, diğer otomotiv üreticileri gibi sadeliği ön plana çıkarmaya odaklanmış gibi görünüyor.

Tüm Markalar Logo Güncelliyor

Volvo'nun yakın bir gelecekte konuyla ilgili bir açıklama yapması ve dünya genelinde yeni logoya geçmesi bekleniyor.

1927 yılından beri hizmet vermekte olan Volvo, bugüne dek çok sayıda logo kullandı. Bunlardan en meşhur olanı, bir daire içerisine yerleştirilmiş Volvo ibaresi ile dairenin sağ üst kısmına doğru eklenen bir ok simgesiydi. Bu ok simgesi, genelde aracın ızgarasına bağlanıyordu.

Şirketin modern araçlarının arka kısmında ise doğrudan Volvo ibaresi yer alıyordu. Yeni logo, dairesel yapıya yeni bir bakış kazandırıyor. Bu arada, söz konusu daire ve ok şeklinin demir ve sağlamlığa vurgu yaptığı belirtiliyor.