Volkswagen T-Cross ve Taigo Satışa Çıkıyor!

Volkswagen T-Cross ve Taigo Satışa Çıkıyor!

Volkswagen SUV ailesine iki yeni üye ekliyor. T-Cross ve Taigo modellerini satışa sunuyor. Modeller bu ayın sonunda bayilerde yerini alacak.

Volkswagen, Touareg, Tiguan ve T-Roc modellerinden sonra SUV ailesinin yeni üyeleri T-Cross ve Taigo’yu satışa sunacak. Markanın, Şubat ayının son haftasında satışa sunacağı modellerinin fiyat etiketleri de belirlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SUV model atağını sürdüren Volkswagen, Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace ve T-Roc modellerinden sonra Taigo ve T-Cross'u da pazara sunmayı amaçlıyor.

Şubat ayı son haftasında showroomlarda yerini alacak olan Yeni Taigo, 1.0 lt TSI 95 PS 5 ileri manuel, 1.0 lt TSI 110 PS 7 ileri DSG ve 1.5 lt TSI 150 PS 7 ileri DSG olmak üzere 3 farklı motor opsiyonu ile geliyor. 3 farklı donanım paketiyle 515 bin TL’ den başlayan liste fiyatı ile kullanıcıya sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aynı segmentte fonksiyonel ve pratik çözümler sunan diğer SUV modeli T-Cross ise 1.0 lt TSI 110 PS 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG motor seçeneği, 2 farklı donanım paketi ile 448 bin 300 TL’den başlayan liste fiyatıyla satışa sunulacak.

Advertisement