Volkswagen Passat Modelinin Yerine Geçecek Aracı Tanıttı

Volkswagen Passat Modelinin Yerine Geçecek Aracı Tanıttı

Volkswagen'in elektrifikasyon stratejisi kapsamında geliştirdiği modellerine ID.Vizzion da eklendi. 2023 yılında piyasaya sunulması hedeflenen bu model Passat'ın yerini alacak. ID.Vizzion'ın kullanıcısına 700 km menzil sunarken 10 dakikalık şarj ile 230 k

Volkswagen markasının elektrifikasyon stratejisi kapsamında geliştirdiği modellerine ID.Vizzion da eklendi. 2023 yılında piyasaya sunulması hedeflenen bu model Passat'ın yerini alacak. ID.Vizzion'ın kullanıcısına 700 km menzil sunarken 10 dakikalık şarj ile 230 km gidebilecek.

Otomotiv devleri elektrikli otomobillerle ilgili büyük bir dönüşüm içine girdi. Birçok marka elektrikli modellerini tanıttı. Önümüzdeki aylar içinde daha fazla elektirikli araç duyurusu da olacak. Volkswagen de bu noktada ipin ucuna sıkı sıkıya sarılan otomobil üreticilerinden biri.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

on Olarak ID.Vizzion Konepti İle Karşımıza Çıktı

2023'e kadar elektrikli otomobil satışında rekor seviyelere ulaşmak istediklerini belirten şirket, ID.3, ID.4 ve ID.5 Coupe SUV'nin ardından son olarak ID.Vizzion konseptiyle karşımıza çıkmıştı.

ID.Vizzion konseptinin üretim versiyonunu, Automotive News Europe'da yer alan bir habere göre Aero-B adı altında geliştiriliyor. Volkswagen, bu yeni elektrikli aracını 2023'te yollara çıkarmaya hazırlanıyor.

ID.Vizzion, gelen ilk bilgilere göre 700 km menzille gelecek ve hızlı şarj istasyonlarında 10 dakikalık kısa bir şarjın ardından 230 km boyunca yol alabilecek. Volkswagen, aracın bu etkileyici menzile ulaşmasını sağlamak için ise 84 kWh'lik bir pil kullanmayı hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın tasarımı, şimdiye kadar karşımıza çıkan konsept araçlar ile benzer olacak. VW mühendislerinin tasarımı detaylandırırken özellikle maksimum aerodinamik verimlilik için çalıştığını biliyoruz.

Advertisement