Volkswagen Markasının Yeni Temsilcisi:: Taigo

Volkswagen Markasının Yeni Temsilcisi:: Taigo

Volkswagen markasının küçük segment modeli yeni SUV model ailesine dahil olacak Taigo modeli sportif bir crossover modeli olarak dikkat çekiyor. Dinamik ve etkileyici bir dizayna sahip yeni model

Volkswagen markasının çok yakın bir zamanda karşımıza çıkaracağı model sportif bir SUV modeli olacak gibi görünüyor.

Dinamik ve heyecan verici tasarıma sahip yeni SUVmodel Taigo ismini aldı. Heyecan verici modelin karşımıza çıkacağı günü merakla bekliyoruz.

Volkswagen markasının küçük segment modeli yeni SUV model ailesine dahil olacak Taigo modeli sportif bir crossover modeli olarak dikkat çekiyor. Dinamik ve etkileyici bir dizayna sahip yeni model, ekonomik TSI motor opsiyonları, standart LED farları, tamamen dijital kokpiti ve çok fonksiyonlu sürüş destek sistemleri ile kullanıcı ile buluşacak.

Volkswagen Markasının Yeni Otomobilinin İsmi: Taigo

Volkswagen markasının Brezilya'da başarı yakalayan Nivus modelinden yola çıkılarak dizayn edilen Taigo, Avrupa pazarı için de İspanya'nın Pamplona semtinde üretilecek. 2021 yılının sonunda Avrupa’da, 2022 yılı başında Türkiye’de pazara sunulacak olan yeni SUV’un dünya prömiyerinin bu yaz yapılması planlanıyor.

Biz de Volkswagen markasının bu heyecan verici modelini takip ediyoruz ve merakla tanıtılmasını bekliyoruz. Siz de bizi takip ederek güncel otomobil haberlerini öğrenebilirsiniz.

 

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin:

>>>>Youtube: Araçbul

>>>>İnstagram: aracbulcom

>>>>Facebook: aracbul.com

Advertisement