Volkswagen ID Buzz Üretim Gövdesiyle Görüntülendi

Volkswagen ID Buzz Üretim Gövdesiyle Görüntülendi

ID Buzz modelinin yüzü üzerine uygulanan gizleme çalışmalarını tebrik etmek lazım çünkü ön yüze yapıştırılan çıkartmalardan sebep farları görmek pek mümkün değil. Sahte sis farları ve tüm tamponu saklayan çıkartmalar

Uzun bir zamandır Transporter tarzı gövdesi ile objektiflere yakalanan yeni Volkswagen ID Buzz ilk defa kendine ait gövde tipi ile yakalandı. Geçmişten elektrikli otomobil dünyasına taşınan Microbus halefi model, bizleri yanıltmak üzere bu sefer de Renault markasının bir modeli gibi görünüyor.

ID Buzz modelinin yüzü üzerine uygulanan gizleme çalışmalarını tebrik etmek lazım çünkü ön yüze yapıştırılan çıkartmalardan sebep farları görmek pek mümkün değil. Sahte sis farları ve tüm tamponu saklayan çıkartmalar ise bal peteği formlu hava girişleri olduğunu parçaları gizliyor.

ID.3, ID.4 ve Çin'e özel ID.6'da gördüğümüz inceltilmiş parçaları göz önüne aldığımız zaman Buzz prototipindeki parlak siyah ızgara detayı da bizi yanıltmak için uygulanan çıkartmalar olarak karşımıza çıkıyor. Far grubu arasındaki krom çıta muhtemelen Volkswagen'in yeni modellerine uygulamaya başladığı LED aydınlatma detaylarından oluşuyor.

Aracın arka bölümünde yan cam bulunmaması bu prototip modelin ID Buzz'ın panelvan versiyonuna ait olduğuna işaret ederken çıkartmaların altından taşan stop lambaları muhtemelen profile kadar uzanıyor. Bu arada test araçlarına farklı markalardan detaylar eklemeyi seven VW, burada da Insignia'nın stop lambalarından esinlenmiş diyebiliriz.

2025'e kadar tamamen otonom bir seçeneğe sahip olmasını beklediğimiz model 2022'de satışa sunulacak. Bu yüzden yakın zamanda bir lansman olacağını belirtelim.