Volkswagen ID. Buzz GTX Görselleri Paylaşıldı

Volkswagen ID. Buzz GTX Görselleri Paylaşıldı

​​​​​​​Geçtiğimiz aylarda Volkswagen, yeni elektrikli minivanı VW ID. Buzz'un tanıtımını yapmıştı. Aracın tasarımıyla ilgili geçmişle geleceği birleştirdiğini söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz aylarda Volkswagen, yeni elektrikli minivanı VW ID. Buzz'un tanıtımını yapmıştı. Aracın tasarımıyla ilgili geçmişle geleceği birleştirdiğini söyleyebiliriz. Volkswagen şirketinin üzerinde çalıştığı performanslı versiyon ID. Buzz GTX'e dair görselleri paylaşılmamıştı.

ID. Buzz'un GTX versiyonunda tampon süslemeleri dışında daha farklı değişikler bulunduğunu söyleyelim. Değişen tampon süslemeleriyle birlikte ID.5 GTX'te kullanılan sportif yan parçalar bu araçta da kullanılmaya devam edilmiş. Ayrıca araç sportif olduğu için daha alçak bir süspansiyona sahip olduğunu belirtelim. Araçta 22-23 inç çaplı jantlar kullanıldığını da söyleyelim.

Aracın teknik özellikleri açıklanmadığını belirtelim. Tahminlere göre ise araçta iki elektrikli motor kullanılacak. Bu motorlar 300 beygir güç üretebilecek. Araç dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak. Ayrıca aracın 0’dan 100 kilometreye hızlanmasını 7 saniyede tamamlaması bekleniyor.