Vettel Piste Geri Dönüyor!

Vettel Piste Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz yıl Formula 1'de son kez boy gösteren Sebastian Vettel, hayranlarının karşısına yeniden çıkacak. Dört dünya şampiyonluğunun sahibi olan Vettel, bu sene  Goodwood Hız Festivali'nd boy gösterecek.

Geçtiğimiz yıl Formula 1 de son kez boy gösteren Sebastian Vettel, hayranlarının karşısına yeniden çıkacak. Dört dünya şampiyonluğunun sahibi olan Vettel, bu sene  Goodwood Hız Festivali'nd boy gösterecek.

Formula 1'e dört dünya şampiyonluğu ile damga vuran Alman sürücü tekrar piste dönüyor. Ancak bu kez farklı bir konseptte boy gösterecek. Vettel, İngiltere'de geleneksel olarak gerçekleştirilen Goodwood Hız Festivali'ne yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Geçtiğimiz sene Britanya GP'sinde Williams'ın 1992 aracı ile son kez karşımıza çıkan Vettel'in eski otomobillerden oluşan bir koleksiyonun sahibi olduğunu ifade edelim.

Goodwood'da Vettel’in bu koleksiyonu karşımıza çıkacak. Direksiyon başına yeniden geçmeye hazırlanan Alman sürücü, sürdürülebilir yakıt ile karşımıza çıkacak.

Unutulmaz araç ile piste çıkacağını ifade eden Vettel tutkulu bir yarışçı olduğunu ifade etti. Günümüzde ve gelecekte yarış araçlarını kullanmaktan keyif almaya devam etmek için bu işi sorumlu bir şekilde yapmanın da önemli olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz sene Formula 1'de son kez boy gösteren 36 yaşındaki pilot, son kez 2012 senesinde ikonik festivalin bir parçası olduğunu ifade edelim.

Goodwood Hız Festivali ise 13-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Batı Sussex'te gerçekleştirilecek.

Advertisement