Toyota Yaris Cross Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Toyota Yaris Cross Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Toyota markasının şehir otomobillerinde yer alan deneyimini, SUV tasarımı ve mühendisliği ile buluşturan Yaris Cross, "2022 Dünyada Yılın Şehir Otomobili" seçildi.

Toyota markasının şehir otomobillerinde yer alan deneyimini, SUV tasarımı ve mühendisliği ile buluşturan Yaris Cross, "2022 Dünyada Yılın Şehir Otomobili" seçildi.

Toyota tarafından yapılan açıklamaya göre, Toyota'nın yeni modeli Yaris Cross, kısa zamanda global ölçekte bir başarı elde etti. 33 ülkeden 102 uluslararası otomotiv gazetecisinin oluşturduğu güçlü jüri tarafından beğeni alan Yaris Cross, 2021'de "Avrupa'da Yılın Otomobili" seçilen Yaris'in başarısını sürdürdü.

Avrupalı müşteriler için Avrupa'da dizayn edilen Yaris Cross, etkileyici tasarımını, geniş kabin, dördüncü jenerasyon hibrit motor, ikinci nesil Toyota Safety Sense ile gelen yüksek güvenlik standartlarını eğlenceli sürüş karakteriyle ile tamamlıyor.

25 yıldan daha uzun bir süre önce ilk nesil RAV4 ile eğlenceli bir sürüşe sahip olan SUV segmentinin öncülüğünü yapan Toyota, bu yenilikçi SUV yaklaşımını Yaris Cross modeline de bizlerle buluşturdu.

"Her Zaman Hareket Halinde" teması ile geliştirilen Yaris Cross, günlük kullanıma uyum sağlarken, maceracı SUV karakterini de sürdürüyor. Dikkat çekici tasarımı ile ön plana çıkan Yaris Cross, GA-B platformu sayesinde etkileyici sürüş dinamikleri de sunuyor.