Toyota Crown Minivan Tanıtıldı!

Toyota Crown Minivan Tanıtıldı!

Toyota markası Crown Vellfire ile ilgili resmi bir açıklama yapmasa da biz bazı görsellere ulaşmayı başardık. Çinli sitelerin ve Google Translate'in

Şangay Otomobil Fuarı, uzun süredir hasret kaldığımız yeni araçlar konusunda bizi fazlasıyla mutlu etti. Şimdiye kadar pek çok modelin tanıtımına ev sahipliği yapan fuar, Toyota markasının Toyota Crown logolu yeni üyesini de gözler önüne serdi. Bir minivan olacak bu model, Toyota'nın ortağı FAW ile birlikte dünyanın belirli bölgelerinde sattığı Alphard'ın Crown logolu versiyonu olarak karşımıza çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şu an baktığınız tasarımı tanımadıysanız, Lexus logolu LM modeli ve Vellfire ismi size oldukça tanıdık gelebilir. Dünyanın her yerinde farklı isimler ve logolar ile satılan minivan, Crown Vellfire ismini alacağı Çin'e özel bir versiyon olacak.

Toyota Markası Resmi Açıklama Yapmadı

Toyota markası Toyota Crown Vellfire ile ilgili resmi bir açıklama yapmasa da biz bazı görsellere ulaşmayı başardık. Çinli sitelerin ve Google Translate'in yardımı ile aracın yaklaşık olarak 141.700 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacağını belirtelim. Kulağa çılgınca geliyor olsa da bu tarz minivan modellerinin Çin'de dudak uçuklatan fiyatlara satın alınabildiği de bir gerçek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çin'e özel modelin sadece tek bir motor seçeneğine sahip olduğunu belirtelim. Bu seçenek 165 bg güç üretebilen hibrit 2.5 litrelik ünite olacak. CVT şanzıman ile eşleştirilen bu motorun tüketim verileri ise henüz kesin değil. Üç sıralı koltuğa sahip model, ailenin de daimi üyesi olacak diyebiliriz.