Toprak Razgatlıoğlu, İtalya’da Zirvede Olacak

Toprak Razgatlıoğlu, İtalya’da Zirvede Olacak

Milli motosiklet sürücüsü Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın 5. Yarışından önce "İtalya yarışında elimizden geleni yapıp en iyisi için mücadele edeceğiz. En büyük hedef birincilik, bayrağımızı dalgalandırmak" ifadelerini kullandı.

Milli motosiklet sürücüToprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın 5. Yarışından önce "İtalya yarışında elimizden geleni yapıp en iyisi için mücadele edeceğiz. En büyük hedef birincilik, bayrağımızı dalgalandırmak" ifadelerini kullandı.

Milli motosiklet sürücüsü Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın 5. etabında podyumun zirvesinde olacak.

Razgatlıoğlu, 2-4 Haziran tarihleri arasında İtalya'daki Emilia-Romagna Pisti'nde bizlerle buluşacak olan şampiyonanın 5. etabı Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yer alan Kenan Sofuoğlu Pisti'nde bizlerle buluşacak.

Şampiyonanın İspanya'daki 4. etabına baktığımız zaman ise iki yarış baz alındığı zaman podyumda yer alarak ikincilik kazanan Red Bull sporcusu Razgatlıoğlu, İtalya'da zirve hedefi için gaza basacak.

Razgatlıoğlu, yaptığı açıklamada bu yılın ilk 4 etabının tam istediği gibi geçmediğini vurguladı. Şu anki tablonun idare eder olduğunu ve güçlü rakibi Alvaro Bautista'nın güzel yarışlar çıkardığını da sözlerine ekledi.

​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İspanya'da yapılan son yarışta 3 kez ikincilik elde ettiğini ifade eden Razgatlıoğlu, şunları da sözlerine ekledi.