Tanıtım Öncesi 2022 Suzuki SX4 S-Cross’un Bilgileri Sızdırıldı

Tanıtım Öncesi 2022 Suzuki SX4 S-Cross’un Bilgileri Sızdırıldı

Suzuki markasında, bu beklediklerimizi karşılama konusundaki ilk spoilerini geçtiğimiz hafta cevaplamaya başladı. Tek karelik bir ipucu fotoğrafı üzerinden güncellenme mesajının verildiği aracın, Avrupa pazarındaki aile odağında olduğu da ilk andan itibar

Gelecek hafta resmi tanıtımı gerçekleşecek Yeni Suzuki SX4 S-Cross, değişikliklerini gösteren sızıntısıyla gündemde yer edindi.

 Uzun zamandır ürün gamında hareketlilikler beklediğimiz Suzuki markasında, bu beklediklerimizi karşılama konusundaki ilk spoilerini geçtiğimiz hafta cevaplamaya başladı. Tek karelik bir ipucu fotoğrafı üzerinden güncellenme mesajının verildiği aracın, Avrupa pazarındaki aile odağında olduğu da ilk andan itibaren kendisini hissettiriyor.

Aradan geçen kısa sürenin ardından hamlenin merkezindeki isim de büyük bir sızıntı ile objektiflere yakalandı. Son yenilenmesini 2017’de alarak younla devam eden Suzuki SX4 S-Cross, 25 Kasım 2021 tarihinde tanıtımı gerçekleşecek olan küresel lansman ile beraber kendisine yeni bir sayfa açmak için hazırlanıyor. Beraberinde üçüncü jenerasyonu getirecek olan Yeni SX4 S-Cross, donanım özelliklerinin yanında tasarımsal anlamda da rakiplerine cevap verebilecek daha modern ve iddialı bir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yeni Suzuki SX4 S-Cross’un Macera Ruhu Ön Planda

Sosyal medya üzerinden yayımlanan paylaşımın ardından kısa sürede dış basında ses getiren sızıntılarda, 2022 SX4 S-Cross modelinin tanıtımı aratmayacak kadar dış tasarım özellikleriyle karşı karşıyayız. Böylece otomobilin ön tarafında hissiyat olarak kalite algısını da yukarı çeken krom panel ilk göze çarpan detaylar arasında. Aydınlatma grubunun içerisine kadar uzatılmasıyla beraber bütünsel bir resmin lansedildiği ön tasarımdaki bu ezgiye benzerini arka tarafta da şahit oluyoruz.

Bir dönem Mitsubishi’nin de kullandığı arka stop panelini hafızalara kazıyan bu bölümde de otomobilin bir kademe daha yukarıya çekilme çabasını görüyoruz. Modelin genelinde ise sakin çizgiler tercih edilmiş. İç mekan detaylarını da merakla beklediğimiz 2022 Suzuki SX4 S-Cross modelinden haberdar olmak için bizleri takipte kalın!

Advertisement