Renault, Yeni SUV Modeli Austral’ı Tanıttı

Renault, Yeni SUV Modeli Austral’ı Tanıttı

Renault SUV ürün gamını genişletmeyi sürdürüyor. Marka son olarak Austral modelini tanıttı.Yeni Austral Türkiye'de 2022 yılının son çeyreğinde bayilerde olacak.

Renault  SUV ürün gamını genişletmeyi sürdürüyor. Marka son olarak Austral modelini tanıttı. Yeni Austral Türkiye'de 2022 yılının son çeyreğinde bayilerde olacak.

Yeni Renault Austral’in 2022 yılının son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. 7 farklı gövde rengi ile gelecek modelin üst versiyonlardında çift renk seçeneğine de yer verilecek.

Yeni Renault Austral, İttifak’ın yeni nesil CMF-CD platformunu kullanan ilk Renault modeli olacak.

4 tekerlekten çekiş sistemine sahip olan yeni Austral’de, 4CONTROL Advanced özellikli bağımsız süspansiyon seçeneğine de yer verilecek.

Yeni Renault Austral, elektrik destekli motorlarla yollara çıkacak. 200 beygire kadar 400V beslemeli yeni nesil E-TECH Hibrit motorlar dışında, 130 bg 48V Mild Hybrid Advanced ve 140 bg / 160 bg 12V Mild Hybrid olmak üzere benzinli opsiyonlar bulunuyor.

Yeni Austral, kendi kendini şarj eden tamamen yeni bir E-Tech ‘tam hibrit’ sunuyor. Bu motor bir elektromotorla eşleştirilen 1,2 litre 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motor, 1,7 kWsa lityum-iyon 400V batarya ve akıllı çok modlu debriyajsız bir şanzımandan meydana geliyor. Bu sayede araç 200 beygir güç üretme kapasitesine de sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Renault Austral modelinin ülkemize geleceği bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz. Sitemizi takip ederek güncel otomobil modelleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.