Renault Talisman 1.3 TCe Yenilenen Makyaj Tasarımı İle Neleri Değişti

Renault Talisman 1.3 TCe Yenilenen Makyaj Tasarımı İle Neleri Değişti

Ülkemizde uzun zamandır inişli-çıkışlı hareketliliğini sürdüren döviz kuru, otomobil fiyatlarında sürekli olarak artış yaşanmasına neden olmuştu. Bu yukarı yönlü seyreden fiyatlardan nasibin alan bir diğer model ise Renault Talisman oldu.

Ülkemizde uzun zamandır inişli-çıkışlı hareketliliğini sürdüren döviz kuru, otomobil fiyatlarında sürekli olarak artış yaşanmasına neden olmuştu. Bu yukarı yönlü seyreden fiyatlardan nasibin alan bir diğer model ise Renault Talisman oldu. Geçtiğimiz sene makyajlanan model, Türkiye’de sadece "Icon 1.3 TCe EDC 160 bg" donanım paketi ile satılmakta.

Talisman, 1 Milyonlar Listesi Girmeyi Zorluyor

Fiyatı 1 milyon TL'ye yaklaşan ve Türkiye’de 900.000 TL'den satışı gerçekleştirilen Talisman modelinde makyajlanmasıyla birlikte ne tür değişiklikler yaşadığını sizlere aktaralım.

Renault Talisman 1.3 TCe Dış Donanım Detayları Yenilendi

Dışarı tasarım detaylarını incelediğimizde radyatör ızgarasında değişimler yapılmış. Opsiyon seçenek olarak seçilen yeni matrix LED farlar oldukça dikkat çekmekte. Arka tarafındaysa grafikleri değiştirilmiş LED stop lambaları ve yeni gelen bir dizi krom süsleme bulunuyor. Yeni renk paketleri ile 17, 18 ve 19 inç yeni alaşımlı jantlarla dış tasarımında değişimlere gitmiş.

Renault Talisman 1.3 TCe İç Donanım Detaylarıyla Farkını Gösteriyor

İç donanım detaylarına baktığımızda Talisman, tamamen dijital kişiselleştirilebilen bir gösterge paneli ve 10.2 inç boyutunda multimedya ekranı bulunuyor. Hepimizin bildiği üzere eskiden araçta yarı dijital panel bulunmaktaydı ve bu yüzden GPS navigasyon ekranı burada verimli halde kullanılamıyordu, değişimle beraber bu sorunda ortadan kaldırılmış.

Renault Bazı Modellerinde Jübile Kararı Verdi

Talisman'ın son nesil aracı olduğunu da ayrıca hatırlatmak isteriz. Renault ardımızda bıraktığımız yıl Scenic, Espace ve Talisman modellerinin üretimini durduğunu resmen açıklamıştı.

Advertisement