Petrol Ofisi Türkiye Ralli Şampiyonası İsim Sponsoru oldu

Petrol Ofisi Türkiye Ralli Şampiyonası İsim Sponsoru oldu

​​​​​​​Türkiye Ralli Şampiyonası’nın yeni isim sponsoru Petrol Ofisi Grubu olarak karşımıza çıktı. 14 - 16 Nisan tarihlerinde Bodrum rallisi ile start alacak şampiyona için gerioldukça azca bir müddet kaldı.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın yeni isim sponsoru Petrol Ofisi Grubu olarak karşımıza çıktı. 14 - 16 Nisan tarihlerinde Bodrum rallisi ile start alacak şampiyona için gerioldukça azca bir müddet kaldı. Sayım başladı.

Petrol Ofisi Grubu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile üç yıllık yeni bir anlaşmanın altını imza attığını ifade etti. Maxima binek araç motor yağları markası ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nın isim sponsoru olarak karşımıza çıktı. Bu iş donanması ile Maxima, Petrol Ofisi’nin otomotiv alanına olan faydalarını yüksek teknolojili ürünler sunmanın daha da ilerisine taşıdığını ifade edelim. Bu durum ülkemizdeki araba sporlarının gelişimine de katkı sağlayacak. 14 - 16 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile karşımıza çıkacak Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası; Muğla, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, İstanbul, Aydın ve 100. Yıl Rallisi'nin yapılacağı yeni bir ilde gerçekleşecek ve toplam 7 yarış olarak karşımıza çıkacak.

​​​​​​​​​​​​​​

Yeni iş birlikleri hakkında bilgi veren Petrol Ofisi Grup CEO'su Mehmet Abbasoğlu konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı. Ülkemizin sosyo-ekonomik kalkınması anlamında spor kritik bir rol oynadığını ifade edelim. Biz de madeni yağlar alanındaki liderliğimizi 13. yıla taşıdığımızı ifade edelim. Yarınlarımız için gerçekleştirdiğimiz sosyal yatırımlarımıza ruhunda dayanıklılık, dinamizm ve performans olan ralli sporunu da dâhil edecek. Maxima markamız ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nın isim sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile Türkiye’de motor sporlarına büyük destekte bulunan TOSFED’e, TOSFED’in kıymetli başkanı Eren Üçlertoprağı ve yönetim ekibine de kalpten teşekkürlerini sundu.

Sponsorluk ile ilgili değerlendirmelere de yer veren TOSFED Başkanı Eren Üçler Petrol Ofisi Grubu’nun otomobil sporlarına destek vermesi konusunda büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Ülkemizin en köklü markaları arasında yer alan ve geçmiş dönemden günümüze otomobil sporlarına büyük desteğini sürdüren Petrol Ofisi’ni bizlerle görmekten son derece mutlu olduğunu da ifade etti. Petrol Ofisi Maxima’nın hem ismi ile hem de marka değeri ile Türkiye Ralli Şampiyonası’na güç katacağını da ifade edelim. Bu iş birliğinin önümüzdeki yıllarda farklı projeler ile gelişeceğine de inandıklarını ifade etti.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası takvimi ise şu şekilde:

  • 14 - 16 Nisan Bodrum Rallisi
  • 20 - 21 Mayıs Yeşil Bursa Rallisi
  • 10 - 11 Haziran Eskişehir Rallisi
  • 02 - 03 Eylül Kocaeli Rallisi
  • 30 Eylül - 01 Ekim İstanbul Rallisi
  • 28 - 29 Ekim 100. Yıl Rallisi
  • 18 - 19 Kasım Ege Rallisi
Advertisement Advertisement