Otomatik Vitesli Fiat Egea Geliyor! Tarih Belli Oldu!

Otomatik Vitesli Fiat Egea Geliyor! Tarih Belli Oldu!

Fiat Egea’ya otomatik şanzıman seçeneğinin geleceği Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç tarafından açıklandı. Ayrıca elektrikli Fiat 500 için de açıklama yapıldı.

2021’in ilk aylarında makyajlanarak kullanıcının beğenisine sunulan Fiat Egea emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Ülkemizin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Egea’da otomatik şanzıman olmaması açıkçası büyük bir eksikti. Ancak Egea'ya çok yakın bir zamanda otomatik şanzıman seçeneği eklenebilir. Ayrıca diğer fiat modelleri için de açıklamalarda bulundu.

Egea'ya Otomatik Şanzıman Ne Zaman Eklenecek?

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç birçok kullanıcının merakla beklediği otomatik şanzıman konusuna da açıklık getirdi. Tofaş’ın gündeminde ilk sıralarında otomatik şanzıman konusunun yer aldığını belirten Aytaç, "Egea'da artık otomatik şanzıman tarihinin kesinleştiğini söyleyebiliriz. Otomatik vites seçeneği yılbaşında gelecek, dizel motor otomatik şanzıman ikilisini 2022'nin başında satışa sunacağız." İfadelerini kullandı.

Otomatik şanzıman seçeneği Egea’nın her motor seçeneğinde olmayacak. Başlangıç için dizel versiyonlarda otomatik şanzıman düşünen marka yetkilileri benzinli versiyonlarda ise otomatik şanzımana yer vermeyi düşünmüyor. Otomatik şanzımana sahip Egea modelinin geçen yılki satışlardan yüzde 30 pay aldığını açıklayan Aytaç Cross seçeneği ile bu oranın daha da yukarı çıkacağının beklentiler arasında olduğunu da dile getirdi.

Her geçen gün otomobil çeşitliliğinin arttığı ülkemizde Fiat’ın da elektrikli modellere önem verdiği de vurgulandı. Aytaç’a göre elektrikli Fiat 500 yakın bir zaman ülkemizde olacak. 2022’nin ilk aylarında da satışa sunulacak.

Sitemiz üzerinde fiat egea fiyat listesi yer almaktadır. Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun sıfır km araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.