Opel Rocks E-Xtreme Tanıtıldı!

Opel Rocks E-Xtreme Tanıtıldı!

Opel'in tasarım uzmanı Wenzhöfer, yenilenen konsept araçları Rocks e-Xtreme ile ilgili bazı teknik detayları bizlere sundu. Opel e-Xtreme, maksimum sürüş deneyimi ve özgürlük hissi sunmak amacı ile off-road yetenekleri ile dikkat çekiyor. Elektrikli mobil

Opel'in tasarım uzmanı Wenzhöfer, yenilenen konsept araçları Rocks e-Xtreme ile ilgili bazı teknik detayları bizlere sundu. Opel e-Xtreme, maksimum sürüş deneyimi ve özgürlük hissi sunmak amacı ile off-road yetenekleri ile dikkat çekiyor. Elektrikli mobilitenin yalnızca pratik bir çözüm olmadığını göstermek adına araca ekstra sportiflik de sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rocks e-Xtreme modelinde mekanik güncellemeler hakkında herhangi bir bilgi olmadığının altını çizelim. Elektrikli modelde 5.5 kWh'lik bir batarya paketi yer alıyor ve WLTP standardına baktığımız zaman maksimum 75 kilometre menzil mesafesi ile karşımıza çıkıyor. Elektrik enerjisi, tek bir elektrik motorundan gelen 8 beygir güç ile bizleri karşılıyor.

Rocks e-Xtreme modelinin dikkat çeken tasarım özelliklerine baktığımız zaman geniş çamurluklar karşımıza çıkıyor. Kabinin çevresini saran tüp bir şasi yer alıyor. Opel markasının yeni elektrikli aracının süspansiyonu, yeni tekerlekleri uyumlu hale getirmek adına modifiye karşımıza çıkıyor. Araçta artık daha fazla yerden yükseklik ayarı bizlere sunuluyor. Konsept aracın arkasına baktığımız zaman Vectra GTS V8 modelinden alınan büyük bir kanat bizleri karşılıyor. Ayrıca, ön bölümde Opel Vizor modelinin yeni bir yorumu bizleri karşılıyor. Araçta yer alan farklı LED farlar ve turkuaz renkte vurgulanan Opel logosu oldukça ön plana çıkıyor. Opel modelinin ön paneli ve çamurlukları ise 3D baskı teknolojisi ile karşımıza çıkıyor.

Rocks e-Xtreme, Opel markasının elektrikli araç portföyünü genişletme stratejisinin bir parçası olarak dikkat çekiyor. Bu radikal konsept aracı ile Opel, kullanıcılara elektrikli mobilite anlamında farklı bir deneyim sunacak gibi görünüyor.