Maserati Grecale Temmuz Ayında Türkiye'ye Gelecek

Maserati Grecale Temmuz Ayında Türkiye'ye Gelecek

Maserati’nin yeni SUV’u Grecale Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. 2021 yılında yüzde 100 büyüme ile Türkiye pazarında en hızlı büyüyen marka Maserati olmuştu.

Maserati’nin yeni SUV’u Grecale Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. 2021 yılında yüzde 100 büyüme ile Türkiye pazarında en hızlı büyüyen marka Maserati olmuştu. Lüks SUV sınıfında yer alan Grecale ile 2022 yılında da Türkiye pazarında büyüme oranını iki katından fazla artırmayı amaçlıyor.

Temmuz ayı ile Türkiye de satışı başlayacak olan olan Grecale, 530 beygir güçlü V6 dışında 300 ve 330 beygir güçlü iki hibrit motor opsiyonlarıyla kullanıcıların beğenisin sunulacak. 2023 yılında ise Maserati’nin ilk yüzde yüz elektrikli SUV’si Folgore’nin geleceğini belirtelim.

Grecale; GT, Modena ve Trofeo olmak üzere üç farklı versiyon ile satışa çıkacak. Grecale GT, dört silindirli 300 beygir güce sahip mild hibrit sistemiyle şehir içi kullanımı için oldukça elverişli olduğunu söylemek mümkün. Grecale Modena, dört silindirli 330 beygir güce sahip yarı hibrit sistemi ile karşımıza çıkarken, doğa tutkunlarına hitap ettiğini söyleyebiliriz.

Grecale Trofeo ise 530 beygir güçlü V6 motoru ile üstün performans ve adrenalin meraklılarına hitap ettiğini söyleyebiliriz. Grecale Trofeo 0’dan 100 kilometreye sadece 3.8 saniyede ulaşıyor ve azami hızı 285 kilometreyi buluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Grecale’nin iç mekanına baktığımız zaman 12.3 inçlik orta ekran dikkatimizi çekiyor. Bu ekran Maserati’nin bugüne kadar kullandığını en büyük ekran olduğunu da belirtelim. Kabin de yeni dijital saatin bulunduğunu da belirtelim.

 

Advertisement