Lexus,LBX Modeli Tanıtıldı!

Lexus,LBX Modeli Tanıtıldı!

Premium otomobil devi Lexus, geçtiğimiz dönemlerde bizlere sunduğu modellerden farklı bir modelein tanıtımını gerçekleştirdi. Bu ürünün dünya prömiyeri yapıldı ve tamamen yenilenen LBX modeli bizlerin karşısına çıktı.

Premium otomobil devi Lexus, geçtiğimiz dönemlerde bizlere sunduğu modellerden farklı bir modelein tanıtımını gerçekleştirdi. Bu ürünün dünya prömiyeri yapıldı ve tamamen yenilenen LBXmodeli bizlerin karşısına çıktı. Lexus markasının yeni bir segmentte boy göstermesini sağlayan LBX, bununla beraber yeni müşteri kitlesinin lüks segmentine uygun bir model ile karşımıza çıkıyor.

Lexus markasının yeni B SUV modeli, 2024 yılının ilk çeyreğinden bu yana Avrupa ile beraber ülkemizde de satışta olacak. Lexus, UX, NX, RX ve tam elektrikli RZ gibi modeller ile beraber ürün gamına LBX modelinin de katılması ile oldukça geniş SUV çeşitliliği ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Lexus LBX, yeni tasarım ve teknoloji fikirlerini, Lexus markasının kendine has kalitesi ve Omotenashi misafirperverlik felsefesi ile karşımıza çıkıyor. Lexus Avrupa LBX ilk defa global bir modelin geliştirilmesi için öncülük etti. Premium kompakt SUV segmentinde kalıpları kıracak bir model karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Son dönemde efsanevi LFA modeli için üç harfli bir isimlendirme Lexus modelinde bizleri karşılıyor. Lexus LBX çok iddialı bir ürün olduğunu bizlere gösteriyor. Lexus, kaliteden ödün vermeden Lexus kalitesini yeni bir segmente taşıyor. Lexus LBX ile yeni kimliğini de bu şekilde bizlere sunuyor. Daha önce üretilen tüm Lexus modellerinden daha kompakt dış ölçülere sahip olan bu model kaslı ve güçlü bir görünüm ile karşımıza çıkıyor.