Lamborghini Aventador'un Yerini Alacak Otomobil Görüntülendi

Lamborghini Aventador'un Yerini Alacak Otomobil Görüntülendi

Lamborghini Aventador'un yerini almaya hazırlanan yeni süper otomobil ilk kez casus kameralara yakalandı. Otomobil yoğun kamuflajlı olmasına rağmen, köşeli ve keskin hatlarını koruduğunu görebiliyoruz.

Lamborghini Aventador'un yerini almaya hazırlanan yeni süper otomobil ilk kez casus kameralara yakalandı. Otomobil yoğun kamuflajlı olmasına rağmen, köşeli ve keskin hatlarını koruduğunu görebiliyoruz.

Süper otomobil burun kısmı ve ön camı aynı şekilde korunmuş. Görüntülerde aracın farlarının pek belli olmadığını ince birer çizgi şeklinde tasarımlandığını görmekteyiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tavan "roof scoop" isminde hava girişi bulunmakta ve kapıların da oldukça büyük göründüğünü belirtelim. Kapıların; Diablo, Murcielago, Countach, ve Aventador'da olduğu üzere yukarıya doğru açılmasını bekliyoruz.

Arabanın arka tarafına baktığımızda düz bir yapı ile karşılaşırken 2 tane yukarıya konumlandırılmış altıgen egzoz çıkışları dikkatimizi çeken donanımlardan. Egzoz sisteminin yukarıda olmasının en önemli avantajlarından biriside aracın boru sisteminin kısa tutulması ve daha büyük difüzör tasarımı yapılması oldukça araca avantajlar sağlamakta.

Lamborghini Aventador'un yerini alacak bu yeni otomobil ortadan V12 motora sahip olacak. Plug-in (şarj edilebilir) hibrit sisteme sahip bu motorun şuanda kullanılan V12 motordan farklı olacak. Fakat motorun gücü ve değerleri bilinmiyor.

Otomobil 2023'ten sonraki yıllarda piyasaya sürülecek bu yüzden uzun bir süre casus fotoğraflar elimizde olacak.

Advertisement